hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AVM’ler açık mı? Corona virüsü tedbirleri kapsamında AVM’ler kapatılacak mı?

    AVM’ler açık mı Corona virüsü tedbirleri kapsamında AVM’ler kapatılacak mı
    expand

    Corona virüsü tedbirleri kapsamında bireylerin bir araya gelebilecekleri birçok kurum hakkında geçici süreliğine kapatma kararı verilmişti. Bu kapsamda kafeler, düğün salonlar, kahvehaneler ve daha birçok eğlence mekanı geçici süreliğine kapatılmıştı. Peki, AVM’ler açık mı ve alınacak tedbirler kapsamında AVM’ler de kapatılacak mı?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Corona virüsü tedbirleri hem dünya genelinde hem de Türkiye’de birçok farklı alanda alınmaya devam ediyor. Sağlıktan, ekonomiye, spordan, eğitime kadar alınan tedbirler her gün düzenli olarak Sağlık Bakanı Fahrettin Koca ve diğer yetkililer tarafından aktarılıyor.

    Bu bağlamda geçtiğimiz günlerde virüsün Türkiye’de ilk vakasını göstermesiyle birlikte okullar tatil ilan edilmiş, kafeler, düğün salonları, kahvehaneler gibi kurumlar geçici süreliğine kapatılmış camilerde ise cemaatle namaza ara verilmişti. Peki, AVM’lerde durum ne?

    AVM’LER KAPATILACAK MI?

    AVM’lerle ilgili alınmış henüz resmi karar yok, ancak çalışma saatleri konusunda tavsiye kararı geçtiğimiz günlerde paylaşılmıştı. Bu kapsamda AVM’lerin 12:00-20:00 saatleri arasında çalışmaları tavsiye edilmişti.

    Öte yandan bu tavsiye kararının yanı sıra corona virüsü tedbirleri kapsamında alınacak yeni kararlara AVM’lerin de eklenmesi durumunda bu bölgelerin çalışma durumlarında da bir değişiklik olabilir şu an için AVM’ler açık durumda.

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow