hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Tam kapanmada bankalar açık mı, kapalı mı? Sokağa çıkma yasağında bankalar çalışıyor mu?

    Tam kapanmada bankalar açık mı, kapalı mı Sokağa çıkma yasağında bankalar çalışıyor mu
    expand

    Tam kapanma süreci 29 Nisan 2021 Perşembe günü başladı. Bu süreçte bankalarda işlem yapacak olanlar bankaların çalışma durumlarını araştırmayı sürdürüyorlar. Peki, sokağa çıkma yasağında bankalar açık mı, bugün bankalar çalışıyor mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Banka çalışma saatleri tam kapanma kapsamında yeniden belirlenmişti. Kısıtlama sürecinde bankalarda işlem yapacak olanlar bu süreçle ilgili detayları araştırmayı sürdürüyor. İşte sokağa çıkma yasağında bankaların çalışma durumlar…

    SOKAĞA ÇIKMA YASAĞINDA BANKALAR AÇIK MI?

    Bankaların çalışma saatleri, İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan tam kapanma genelgesi ile belli oldu. 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19.00’dan başlayıp, 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05.00’e kadar sürecek şekilde tam kapanmaya uygulanacak. Belirtilen saatler aralığında sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personelle hizmet verecek olan banka şubeleri ile çalışanları muaf olacak.

    BANKA ÇALIŞMA SAATLERİ

    İçişleri Bakanlığı tarafından yayımlanan tam kapanma genelgesi içerisinde banka çalışanlarının yasaktan muaf tutulduğu saatler açıklandı. 10.00-16.00 saatleri arasında sayıları banka yönetimlerince belirlenecek şekilde sınırlı sayıda şube ve personelle hizmet verecek olan banka şubeleri ile çalışanları muaf olacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow