hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bankalar ve PTT’ler açık mı, kargolar bugün çalışıyor mu?

    Bankalar ve PTT’ler açık mı, kargolar bugün çalışıyor mu
    expand

    Bankalar, PTT’ler ve noterlerde işlem yapmak isteyen kişiler bu kurumların corona virüsü tedbirleri kapsamında kapalı olup olmadığını araştırmayı sürdürüyor. Peki, bugün bankalar açık mı, kargolar ve PTT’ler çalışıyor mu?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Corona virüsü tedbirleri kapsamında insanların toplu şekilde bir arada bulunabilecekleri birçok kurum belirli bir süreliğine kapalı hale getirildi. Bu kapsamda, kafeler, kahvehaneler, nargile cafeler, internet cafeler, düğün salonları ve daha birçok alan kapalı hale getirildi.

    Peki, insanların bir arada bulunabilecekleri bir diğer merkezler olan bankalar, PTT’ler ve kargolar bugün çalışıyor mu?

    BANKALAR AÇIK MI?

    Corona virüsü tedbirleri kapsamında belirli bir süreliğine kapatılması planlanan kurumlar arasında henüz bankalar bulunmuyor. Ancak kalabalık ortamlardan kaçınmanın önemine vurgu yaparken bankalardaki işlemlerin internet bankacılığı aracılığıyla yapılasını tavsiye ediyor. Yine birçok kişinin temas ettiği ATM’lere çıplak elle dokunulmaması ya da dokunulduktan sonra elin hemen dezenfekte edilmesi verilen tavsiyeler arasında yer alıyor.

    PTT VE KARGOLAR ÇALIŞIYOR MU?

    Covid-19 virüsünün yayılmasını engellemek amacıyla geçici süreliğine kapatma kararı alınan kurumlar arasında henüz PTT ve kargolar yer almıyor ancak virüsün yayılmasının devam etmesi halinde bu kurumlar için de yeni kararlar alınabilir.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bilim Kurulu’nun düzenli olarak gerçekleştirdiği toplantılarda son durum ele alınarak yeni tedbirlerin neler olabileceği her aşamada ayrı ayrı değerlendiriliyor.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow