hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bernard Arnault kimdir, serveti ne kadar? Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault oldu

    Bernard Arnault kimdir, serveti ne kadar Dünyanın en zengin insanı Bernard Arnault oldu
    expand

    Bir süredir dünyanın en zengin insanı olan Amazon’un sahibi Jeff Bezos’tan ilk sırayı alan isim Bernard Arnault oldu. Birçok lüks markanın sahibi olan Arnault, Forbes’in milyarderler listesinde ilk sıraya yükseldi. Peki, Bernard Arnault kimdir, kaç yaşında ve serveti ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dünyanın en zengin insanı bir kez daha değişti. Forbes’in listesine göre Amazon’un sahibi Jeff Bezos ikinci sıraya gerilerken ilk sıra birçok ünlü markanın sahibi olan Bernard Arnault’un oldu. İşte Bernard Arnault’un kariyeri…

    BERNARD ARNAULT KİMDİR, SERVETİ NE KADAR?

    Jeff Bezos’un 4.2 milyar dolar önüne geçerek 197.5 milyar dolar serveti ile dünyanın en zengin kişisi olan Bernard Arnault 5 Mart 1949’da dünyaya geldi.

    Fransız iş adamı aralarında Christian Dior, Louis Vuitton, Sephora, Hennessy, Dom Perignon, Fendi, Donna Karan, Givenchy, Zenith, Moet et Chandon, Guerlain ve TAG Heuer gibi markaların olduğu 60'a yakın markanın sahibi olarak biliniyor.

    Pandemide lüks tüketimde yaşanan geri çekilme sonrası bir süreliğine liderliği Jeff Bezos’a kaptıran Arnault, pandemi etkilerinin azalmasıyla birlikte yeniden dünyanın en zengin kişisi oldu.

    Sanat ile de yakından ilgilenen Arnault’un bu alanda da çeşitli şirketleri yer alıyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Jeff Bezos 'dünyanın en zengini' unvanını kaptırdı: İşte zirvedeki isim

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow