hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün BİM aktüel 17 Ağustos 2021 Salı kataloğu satışta! BİM aktüel ürünler kataloğu tek sayfa!

    Bugün BİM aktüel 17 Ağustos 2021 Salı kataloğu satışta BİM aktüel ürünler kataloğu tek sayfa
    expand

    17 Ağustos BİM aktüel ürünler kataloğu tek sayfa olarak yayınlandı. Temizlik ürünlerinin ağırlıkta olduğu listede indirimli ürünler alışveriş tutkunlarının beğenisine sunuldu. Peki, BİM aktüel kataloğu ürünleri neler ve tek sayfalık katalogda hangi ürün kaç liradan satışta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her Salı ve Cuma yayınlanan BİM aktüel kataloğu için mağazadan beklenen açıklama geldi ve Salı kataloğu yayınlandı. 17 Ağustos 2021 Salı günü alışveriş yapacak olanlar bu ürünlerden de faydalanabilecek. İşte ürünlerin tamamı ve katalogdaki fırsatlar…

    13 AĞUSTOS CUMA KATALOĞU İÇİN TIKLAYINIZ…

    BİM AKTÜEL 17 AĞUSTOS 2021 SALI KATALOĞU ÜRÜNLERİ

    Tek sayfalık katalog içerisinde 5 litrelik çamaşır yumuşatıcısı, tuvalet kağıdı, 64’lü bulaşık makinesi tableti, ıslak mendil, çamaşır makinesi temizleyici, sıvı bulaşık deterjanı, hijyenik ped, sirke özlü kireç çözücü, çamaşır suyu, halı şampuanı, WC blok, kokulu katı sabun, domestos ve cif ikilisi, mikrofiber temizlik bezi, figürlü kağıt pipet, bulaşık fırçası, 300’lü jelatinli kürdan, gözlük temizleme mendili, deterjan hazneli bulaşık süngeri, genel temizlik sıvısı, magic sünger ve 32’li günlük ped gibi ürünler yer alıyor.

    Bugün BİM aktüel 17 Ağustos 2021 Salı kataloğu satışta BİM aktüel ürünler kataloğu tek sayfa

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow