hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    BİM aktüel 9 Haziran 2020 Salı… Bu hafta BİM kataloğunda neler var?

    BİM aktüel 9 Haziran 2020 Salı… Bu hafta BİM kataloğunda neler var
    expand

    BİM aktüel ürünler kataloğu hafta sonu kısıtlamalarının sona ermesinin ardından yeniden haftada iki kez yayınlanmaya başlandı. Haftanın ilk BİM aktüel kataloğu içerisinde 9 Haziran 2020 Salı günü satışa çıkacak ürünler yer aldı. Peki, BİM aktüel ürünleri neler ve hangi ürün kaç liradan satılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    9 Haziran 2020 Salı günü satışta olacak aktüel ürünlerle ilgili detaylar belli oldu. Mağazalarda alıcılarını bekleyecek ürünlerin fiyat bilgileri de paylaşıldı. İşte yeni haftada alışverişseverleri bekleyecek olan o ürünlere ilişkin aktüel katalog…

    BİM AKTÜEL 9 HAZİRAN 2020 SALI

    Salı günü mağazalarda satışta olacak ürünlerin yer aldığı listede içecek olarak limonata, limon aromalı maden suyu, mandalina aromalı gazlı içecek, soğuk kahve, antioksidan içecek, şekersiz gazoz, Hindistan cevizi sütü  ve yeşil elma aromalı maden suyu bulunuyor.

    Yiyecek ürünleri arasında ise kurabiye, kakaolu mısır ve buğday gevreği, aromalı cips çeşitleri, soslu mısır ve dondurulmuş rulo börek bulunuyor. Bunlara ek olarak 50’li pipet ve toz içecek de önümüzdeki hafta satışa sunulacak ürünlerden olacak.

    BİM aktüel 9 Haziran 2020 Salı… Bu hafta BİM kataloğunda neler var

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow