hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot verir? Pasifik Donanım ve Yazılım halka arz hisse fiyatı ve kodu!

    Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot verir Pasifik Donanım ve Yazılım halka arz hisse fiyatı ve kodu
    expand

    2024 yılı itibarıyla halka arzı onaylanan iki şirketten biri Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri oldu. Sermaye Piyasası Kurulu tarafından halka arzı onaylanan Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri yakında talep toplamaya başlayacak. Yatırımcılar tarafından şirketin halka arz tarihleri ile ilgili araştırmalar başladı. Peki, Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz ne zaman, kaç lot verir? İşte Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz hisse fiyatı ve kodu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri AŞ'nin halka arzına onay verdi. Yılın ilk halka arzlarından birisi olacak Pasifik halka arz ile ilgili araştırmalar sürüyor. Pasifik Donanım halka arzın açıklık oranı 20,15% olacak ve toplamda 27 milyon adet lot dağıtılacak. Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri’nin halka arzının büyüklüğü 945 milyon lira olacak.

    PASİFİK DONANIM VE YAZILIM HALKA ARZ NE ZAMAN?

    Pasifik Donanım ve Yazılım Bilgi Teknolojileri halka arz tarihi geldi. Pasifik Grubu’na ait Pasifik Teknoloji halka arz işlemleri 6-7 Şubat tarihlerinde talep toplayacağı açıklandı.

    PASİFİK DONANIM VE YAZILIM HALKA ARZ HİSSE FİYATI VE KODU

    Borsada PATEK hisse kodu ile işlem görecek olan Pasifik Donanım lot fiyatı 35 TL olarak açıklandı.

     

     

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow