hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    SPK'dan bazı şirketlere idari para cezası

    SPKdan bazı şirketlere idari para cezası
    expand

    SPK, yapılan incelemeler sonucunda Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'ye 300 bin lira, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ'ye ise 155 bin 567 lira idari para cezası uyguladı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    SPK, Kızılbük Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’ye 300 bin lira, Sinpaş Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı AŞ’ye ise 155 bin 567 lira idari para cezası uyguladı. Yapılan incelemeler sonucunda, bir isme 1 milyon 409 bin 289 liralık idari para cezası verilmesine karar verildi.

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK), Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat çerçevesinde gerçekleştirdiği incelemeler sonucunda “join fx”, “compaq fx”, “royex markets fx”, “kinginvests”, “powertradefinance” ve “leveltrade” uzantılı internet sitelerinin içerik sağlayıcıları ile 3 kişi hakkında suç duyurusunda bulunma kararı aldı.

    SUÇ DUYURULARI VE ERİŞİM ENGELİ KARARLARI

    Sermaye Piyasası Kurulu, Sermaye Piyasası Kanunu ve ilgili mevzuat kapsamında yapılan incelemeler sonucunda "join fx", "compaq fx", "royex markets fx", "kinginvests", "powertradefinance" ve "leveltrade" uzantılı internet sitelerinin içerik sağlayıcıları ile 3 isim hakkında suç duyurusu yapılmasına karar verdi.

    Türkiye'de yerleşik kişilere yönelik olarak internet aracılığıyla yurt dışında kaldıraçlı işlem yaptırıldığı belirlenen 35 internet sitesine erişimin engellenmesi için Sermaye Piyasası Kanunu'nun 99. maddesinin dördüncü fıkrası uyarınca hukuki işlemlerin yapılması kararı alındı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow