hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün bankalar açık mı? 15 Temmuz’da havale yapılıyor mu?

    Bugün bankalar açık mı 15 Temmuz’da havale yapılıyor mu
    expand

    15 Temmuz Çarşamba yani bugün bankalar açık mı? EFT ve havale işlemi yapılıyor mu? Demokrasi destanının dördüncü yıl dönümünde gün içerisinde bankacılık işlemi yapmak isteyenler bu soruların cevabını merak edip araştırıyor. Peki, bugün banaklar açık mı? Merak edilen soruların cevabını sizler için derledik.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bugün bankalar açık mı? 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik günü bilindiği üzere resmi tatil… Bugün içerisinde bankacılık işlemi yapmak isteyenler ise günün ilk saatleriyle birlikte “Bugün banaklar açık mı?” sorusunun cevabını merak edip araştırıyor. Öte yandan İnternet bankacılığı işlemi yapmak isteyenler ise “15 Temmuz’da EFT ve havale yapılıyor mu?” sorularının cevabını merak ediyor. İşte, detaylar…

    BUGÜN BANKALAR AÇIK MI?

    15 Temmuz destanı ülkemizde Demokrasi ve Milli Birlik Günü adıyla resmi tatil olarak anılıyor.  2020 yılında Çarşamba gününe yani bu güne denk gelen Demokrasi ve Milli Birlik Günü resmi tatil olması nedeniyle “Bankalar bugün açık mı?” sorusunun cevabı gün içerisinde en çok merak edilip araştırılanlar arasında ilk sıralarda yer alıyor. Hemen belirtelim ki 15 Temmuz resmi tatil olması nedeniyle bugün bankalar kapalı olacak. EFT ve havale işlemleri de yapılamayacak.

    Kamu kurumlarında işlem yapmak isteyen kişiler 16 Temmuz 2020 Perşembe günü işlemlerini gerçekleştirebilecekler. Aynı zamanda bankalar da Perşembe günü yeniden hizmet vermeye başlayacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow