hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Cihan Kamer kimdir? Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına büyük destek

    Cihan Kamer kimdir Biz Bize Yeteriz Türkiyem kampanyasına büyük destek
    expand

    Cihan Kamer “Biz Bize Yeteriz” kampanyasına bireysel bağış desteği olarak en yüksek bağışı gerçekleştiren isimlerden oldu. İş insanın kampanyaya bağışı sonrası sosyal medyadan tebrik mesajları gönderildi. Peki, kampanyaya bağış yapan Cihan Kamer kimdir?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Cihan Kamer mücevherat alanında sayılı firmalar arasında yer alan bir markanın sahibi olarak tanınmıştı. “Biz Bize Yeteriz Türkiyem” kampanyasına sağladığı destek ile en fazla bireysel bağış yapan isimler arasına giren Kamer, sosyal medyada da tebrik aldı. Peki, Cihan Kamer kimdir?

    CİHAN KAMER KİMDİR?

    Atasay Mücevherat'ın lokomotifliğini çektiği Gıda, Turizm, Enerji, Taşımacılık ve Gayrimenkul alanlarında faaliyet gösteren Atasay Grup mücevherat sektörü Yönetim Kurulu Başkanlığı'nı yürütmektedir.

    1965 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Cihan Kamer, Denizli  Çivril İlçesi nüfusuna kayıtlıdır. Türkiye'nin önde gelen mücevherat şirketinin sahibi olan Kamer, İstanbul Değerli Maden ve Mücevherat İhracatçıları Birliği Başkanlığı görevlerinde bulunmuştur.

    Fenerbahçe Kulübü eski asbaşkanı olan Kamer, İstanbul Kuruçeşme'de bulunan bir lüks restoranın da sahibidir. Çiğdem Kamer ile evli ve bu evliliğinden 1987 doğumlu Atasay Kamer isminde bir oğlu ve Simay Kamer isminde bir kızı vardır.  

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow