hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 14 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta? 139.8 milyon TL!

    Çılgın Sayısal Loto 14 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama saat kaçta 139.8 milyon TL
    expand

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları dev ikramiye tutarına ulaşan şans oyununda 139 milyon TL’yi aşan büyük ikramiyenin isabet ettiği talihli rakamları gösterecek. Şimdiye kadar Milli Piyango’nun vereceği en büyük ikramiye tutarına ulaşan şans oyununda bugün büyük ikramiyenin 140 milyon TL’yi aşması bekleniyor. Peki, 14 Nisan 2021 Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunu tutkunlarını en fazla heyecanlandıran devasa ikramiye tutarına sahip Çılgın Sayısal Loto’da haftanın ikinci çekilişi bugün yapılıyor. 140 milyon TL’ye yakın ikramiye tutarı için talihli rakamlar canlı yayında belirlenecek. İşte haftanın ikinci çekilişi ile ilgili bilinmesi gereken bazı detaylar…

    14 NİSAN 2021 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ikinci çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayacak olan çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenebilecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow