hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto 29 Nisan 2024 sonuçları | Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama sayfası

    Çılgın Sayısal Loto 29 Nisan 2024 sonuçları | Çılgın Sayısal Loto bilet sorgulama sayfası
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    29 Nisan 2024 Çılgın Sayısal Loto çekilişi için gözler pazartesi günü Milli Piyango TV canlı yayınında ve millipiyangoonline.com adresinde olacak. Haftada üç kez çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda talihli numaraların tespit edileceği canlı yayın için geri sayıma geçildi. Peki, Çılgın Sayısal Loto 29 Nisan 2024 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? İşte Çılgın Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama linki ile ilgili bilinmesi gereken tüm detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Devasa ikramiye tutarına sahip şans oyunları arasında yer alan Çılgın Sayısal Loto’da her hafta 3 kez çekiliş heyecanı yaşanıyor. 29 Nisan  2024 tarihinde gerçekleşecek yeni çekilişte 271 milyon 655 bin liralık devreden ikramiye tutarı bulunuyor. Peki, sevilen şans oyununda yeni çekiliş ne zaman yapılacak? İşte çekilişe dair tüm bilgiler…

    ÇILGIN SAYISAL LOTO 29 NİSAN 2024 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN?

    Çılgın Sayısal Loto’da yeni çekiliş 29 Nisan 2024 günü gerçekleştirilecek. Çekiliş saat 21.30’da başlayacak ve yaklaşık 5-6 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemi millipiyangoonline.com üzerinde yapılabilecek. Öte yandan noter huzurunda gerçekleşecek çekilişin tamamı Milli Piyango TV’den canlı izlenebilecek.

    ÇILGIN SAYISAL LOTO BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    KİMLER İKRAMİYE KAZANABİLİYOR?

    Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 numaranın tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.
    İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı numaranın “Joker” numarasına eşit olduğu kombinasyonlardır.
    Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 numarasının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı numaranın “Joker” numarasından farklı olduğu kombinasyonlardır.
    Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.
    Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.
    Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 numarasının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow


     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow