hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! Çılgın Sayısal Loto 28 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta MPİ'de?

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti Çılgın Sayısal Loto 28 Nisan 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta MPİde
    expand

    Sayısal Loto sonuçları 28 Nisan 2021 çekilişi sonrasında 146 milyon lirayı aşan dev ikramiyenin isabet ettiği rakamları gösterecek. Şans oyunu tutkunları canlı yayında tespit edilecek olan 6 numarayı bilmeye çalışacaklar. Peki, 28 Nisan 2021 Çılgın Sayısal Loto sonuçları ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları için heyecan başladı. Haftanın ikinci Sayısal çekilişinde Milli Piyango TV canlı yayınında şanslı numaralar belirlenecek. Talihli adayları büyük ikramiyenin isabet ettiği rakamları aynı anda öğrenebilecekler. İşte 146 milyon lirayı aşan devasa ikramiyeli şans oyununa ilişkin bilinmesi gerekenler…

    ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI BELLİ OLDU

    28 NİSAN SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ikinci çekilişi bugün gerçekleştirildi. Saat 21:30’da başlayan çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlendi. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow