hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti! 30 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango Online.com'da!

    Çılgın Sayısal Loto çekilişi gerçekleşti 30 Ağustos Çılgın Sayısal Loto sonuçları Milli Piyango Online.comda
    expand

    Çılgın Sayısal Loto sonuçları haftanın ilk çekilişinde tam 204 milyon 360 bin 155 liralık ikramiyenin isabet ettiği talihli numaraları gösterecek. Şans oyunu meraklıları talihli numaraları canlı çekiliş ile öğrenebilecekler. Peki, Çılgın Sayısal Loto 30 Ağustos 2021 sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sayısal Loto’da haftanın ilk çekilişi bugün noter huzurunda gerçekleştiriliyor. MPİ yetkililerinin de hazır bulunacağı çekilişte devasa ikramiye tutarının isabet ettiği şanslı numaralar duyurulacak. Büyük ikramiyeyi kazanan çıkması halinde şimdiye kadar Türkiye’de verilen en büyük ikramiyeyi kazanmış olacak.

    30 AĞUSTOS SAYISAL LOTO SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Yeni haftanın ilk Sayısal çekilişi bugün gerçekleştirilecek. Saat 21:30’da başlayacak çekiliş Milli Piyango TV’den canlı olarak izlenecek. Bilet sorgulama işlemleri ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak. Yaklaşık 5-6 dakika sürecek çekiliş sonrasında tüm talihli rakamlar belirlenmiş olacak.
    BUGÜNKÜ ÇILGIN SAYISAL LOTO SONUÇLARI

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Haftada üç kez çekilişi yapılan şans oyununda talihli adayları kolon başı 3 TL’lik ücret ödeyerek oyunu oynayabiliyorlar. Oyun Milli Piyango Online aracılığıyla, mobil uygulama üzerinden ve bayiler aracılığıyla oynanabilir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow