hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar ne kadar, kaç TL? 15 Haziran dolar TL ve döviz kuru

    Dolar ne kadar, kaç TL 15 Haziran dolar TL ve döviz kuru
    expand

    Dolar TL kuru 15 Haziran Pazartesi günü ekonomi gündemini takip edenler ve yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Petrol fiyatlarındaki düşüşle birlikte dolar TL kuru yukarı yönlü seyre geçti. Peki, dolar TL ve euro TL ne kadar, kaç TL? İşte, merak edilip araştırılanlar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar TL ve euro TL kuru, ekonomi gündemini takip eden yatırımcılar ve gün içerisinde dövizle işlem yapacaklar tarafından merakla araştırılıyor. Peki, haftanın ilk işlem gününde euro ve dolar ne kadar, kaç TL?

    Dolar TL kuru petrol fiyatlarındaki aşağı yönlü hareketliliğin de etkisiyle birlikte hem yeni haftaya hem de yeni güne yukarı yönlü seyirle başladı.

    STERLİN, EURO VE DOLAR NE KADAR?

    Dolar kuru, geçtiğimiz haftayı 6.81 TL seviyesinden tamamlarken, yeni haftaya 6.82 TL seviyesinden başladı. Dolar fiyatları, gün içerisinde en düşük 6.8141 TL seviyesini, en yüksek ise 6.8262 TL seviyesini gördü. Dolar kuru, saat 09.23 itibarıyla 6.8193 TL seviyesinde hareket ederken; Euro fiyatları gün içerisinde en yüksek 7.6896 TL'yi görerek şu dakikalarda 7.6640 TL seviyesinde bulunuyor. Sterlin de aynı dakikalarda 8.4994 TL seviyesinde işlem görüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow