hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar ne kadar, kaç TL? Son dakika güncel dolar, euro ve sterlin kuru

    Dolar ne kadar, kaç TL Son dakika güncel dolar, euro ve sterlin kuru
    expand

    Dolar TL kuru günün ilk saatleriyle birlikte ekonomi gündemini takip edecekler ve döviz ile işlem yapacak yatırımcılar tarafından merakla araştırılıyor. Bununla birlikte euro TL ve sterlin TL de yakından izlenen ekonomik göstergeler arasında ilk sıralarda bulunuyor. Peki dolar TL, euro TL ve sterlin TL ne kadar? İşte 7 Temmuz son dakika döviz kurları...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Dolar TL kuru son dakika döviz kurları arasında günün en çok merak edilen verileri arasında ilk sıralarda yer alıyor. Özellikle gün içinde döviz alım satımı yapacaklar ve ekonomi gündemini takip eden yatırımcılar "Bugün dolar ne kadar?" ve "Bugün euro ve sterlin ne kadar?" sorularının cevabını araştırıyor. Merak edenler için güncel döviz kurları ile son dakika verilerini haberimizde derledik.

    DOLAR NE KADAR, KAÇ TL?
    Haftaya yatay yönlü seyirle başlayan dolar TL kuru, yeni güne ise kısmi değer artışıyla başladı. Sabah saat 10.00'da bigpara.com üzerinden yayınlanan son dakika verilerine göre dolar TL kuru 6 lira 86 kuruş üzerinden serbest piyasada işlem görüyor.

    EURO VE STERLİN NE KADAR, KAÇ TL?

    Geçtiğimiz hafta açıklanan ve beklentilerin üzerinde gelen Haziran ayı enflasyon oranları sonrasında değer kazanan Euro ve sterlin TL kuru 7 Temmuz Salı gününe de yukarı yönlü seyirler başladı. Bigpara.com üzerinden saat 10.00'da yayınlanan verilere göre 7 Temmuz Salı günü euro TL ve Sterlin TL kuru şu şekilde:

    Euro TL
    Alış: 7,76
    Satış: 7,77

    Sterlin TL
    Alış:8,58
    Satış: 8,58

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow