hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Dolar kuru 3 Kasım 2018 Dolar bugün ne kadar? Döviz kurları kaç TL?

    Dolar kuru 3 Kasım 2018 Dolar bugün ne kadar Döviz kurları kaç TL
    expand

    Türk Lirası'nın yükselişi son 2 hafta etkisini gösterirken serbest piyasa dolar kuru, 3 Kasım 2018 tarihinde ne kadar, döviz kurları kaç TL?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    3 Kasım 2018 tarihinde Dolar/TL paritesi, 5,43'ten işlem görürken, Euro/Dolar paritesi, 1.13'ten işlem görüyor. Serbest Piyasa'da son durum nasıl?

    DÖVİZ KURLARI 3 KASIM 2018

    3 Kasım 2018 ABD Doları, 5,43 TL'den işlem görürken, Euro, 6.18 liradan satılıyor. İngiliz Sterlini 7,04 TL, İsviçre Frangı, 5,41 lira, Kanada Doları, 3 Kasım'da 4.14 TL'den işlem görüyor.

    ALTIN FİYATLARI 3 KASIM 2018

    DOLAR YORUMLARI (BİR SONRAKİ HAFTA NE OLACAK?

    Türk Lirası’nda gelişmekte olan ülkelerin genelinde geçtiğimiz hafta gözlenen değer artışları ile yaşadığımız düşüş hafta ortasında ÖTV ve KDV indirimi haberleri ile bütçe disiplininin bozulacağı endişesiyle 5.60’lara doğru bir yükselişe yerini bıraksa da bunun etkisi çok uzun sürmedi. ABD ile yaşadığımız gerginliği etkisi günden güne azalırken Trump ile Cumhurbaşkanı Erdoğan arasında gerçekleşen diyaloğun da olumlu algılanması yeniden 5.45’li seviyelere doğru hareketleri meydana getirdi. Bu düşüşe ayrıca Dolar endeksinde 16 ayın zirvesinden gelen düzeltme hareketinin de etkili olduğunu eklemek gerekiyor. Yeni haftada enflasyon en önemli verimiz olacak. Ayrıca ABD ara seçimleri ve petrol yaptırımlarına ilişkin gelişmeler de kur üzerinde etkili olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow