hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Bugün dolar ne kadar, euro kaç TL? 30 Aralık 2021 dolar ve euro kuru verileri

    Bugün dolar ne kadar, euro kaç TL 30 Aralık 2021 dolar ve euro kuru verileri
    expand

    Dolar kuru hafta içerisinde yakaladığı yükseliş trendi ile yönünü yeniden yukarı çevirdi. Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı ilanının ardından 11 lira seviyelerine kadar çekilen dolar bugün 13 lira bandını aştı. Peki, piyasalarda yıl sonu öncesi dolar ne kadar, euro kaç TL? İşte 30 Aralık 2021 güncel dolar ve euro kuru verileri…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftanın dördüncü işlem gününde piyasalarda yükseliş trendi sürüyor. Kur korumalı TL vadeli mevduat hesabı sistemine geçiş yapılmasının ardından 18 liradan 11 liraya kadar çekilen dolar kuru uzun süre aynı seviyelerde kalmıştı. Bu hafta yaşanan yükseliş trendi sonrası dolar yeniden 13 lira barajını aştı.

    DOLAR NE KADAR?

    Bigpara’dan alınan son dakika döviz kurları verilerine göre  dolar kuru bugün sabah saatlerinde 13,30 lira seviyelerinden işlem gördü. Ancak ilerleyen dakikalarda yine önemli bir gerileme yaşayarak 12,53 lira sevilerine kadar çekildi. Öğlen saatlerinden itibaren de yeniden 13 liranın üzerine çıktı.

    EURO KAÇ TL?

    Yüzde 5’e yakın artış gerçekleşen Euro ise sabah saatlerinde yeniden 15 liranın üzerine çıkmıştı. Saat 10:45 itibariyle de 14.27 seviyelerine geriledi. 12:30'dan itibaren yeniden yükseliş yaşayan euro 14.83 seviyelerine geri yükseldi.

    30 ARALIK 2021 GÜNCEL DÖVİZ KURLARI

    Bigpara’dan elde edilen verilere göre piyasalarda yer alan güncel döviz kurları şu şekilde;

    Bugün dolar ne kadar, euro kaç TL 30 Aralık 2021 dolar ve euro kuru verileri

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow