hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emekli ikramiyesi (Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) ödemeleri ne zaman yapılacak?

    Emekli ikramiyesi (Bağ-Kur ve Emekli Sandığı) ödemeleri ne zaman yapılacak
    expand

    Emekli bayram ikramiyesi yattı mı? Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri günlerdir bu sorunun cevabını araştırıyor. Bilindiği üzere SSK emeklilerinin bayram ikramiyeleri geçtiğimiz gün yatmıştı. Ancak, Bağ-Kur ve SSK emeklileri geçtiğimiz gün ikramiyelerini alamamıştı. Peki, emekli ikramiyelerinin tamamı yattı mı? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emekli bayram ikramiyeleri geçtiğimiz gün ödenmeye başladı. SSK emeklileri geçtiğimiz gün 1000 (bin) liralık bayram ikramiyelerini aldılar. Ancak, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerinin bayram ikramiyeleri geçtiğimiz gün ödenmedi. Bu nedenle özellikle Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ikramiyelerinin bugün yatıp yatmadığını merak ediyor. İşte, merak edilen sorunun cevabı…

    BAĞ-KUR VE EMEKLİ SANDIĞI İKRAMİYELERİ YATTI MI?

    Hemen belirtelim ki Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri bugünden itibaren ikramiyelerini alabilecekler.

    Hatırlanacağı gibi Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla 12 milyonu aşkın emekliye bayram ikramiyesi ödeneceğini belirterek, şu bilgileri vermişti.

    "Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 8 ve 9 Ağustos'ta ödeyeceğiz. İkramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise 9 Ağustos'ta ödenecek. 12 milyon 142 bin kişiye ödenecek toplam ikramiye miktarı yaklaşık 10 milyar 800 milyon lira olacak."

    Selçuk, emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow