hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Emlak Bankası nedir? Emlak Bankası personel alımı ne zaman?

    Emlak Bankası nedir Emlak Bankası personel alımı ne zaman
    expand

    BDDK tarafından Türkiye Katılım Bankası Emlak Bankası faaliyet onayı alındıktan sonra Emlak Bankası nedir, sorusu vatandaşlar tarafından sorulmaya başlandı. Katılım Bankası Anonim Şirketi adı altında işlemleri yapacak olan bankaya dair ayrıntılı bilgiler…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emlak Bankası, 3 Haziran 1926’da Atatürk tarafından kuruldu. Sermaye olarak bankaya 20 milyon TL verildi. Banka, 27 yılda ödenmiş sermayeyi 300 milyon TL’ye çıkardı. Özellikle konut projelerinde imzası olan bankanın bu zamana dek imza attığı projeler: AnkaraYenimahalle, Ankara-Telsizler, İstanbul-Levent, İstanbul-Koşuyolu İstanbul-Emekli Subay Evleri, İstanbul-Ataköy,İzmir-Denizbostanlısı, Edirne-Mimar Sinan, Eskişehir-Yunuskent, Urfa, Çankırı ve Diyarbakır konutları projelerine imza attı. 

    Emlak Bankası personel alımları başladı

    Emlak Bankası, kendi sitesinde personel alımlarını 8 Ocak 2019 tarihinde başlattı. Banka pozisyon olarak iki duyuruda bulundu: Genel başvuru ve yeni mezun. Genel başvuru sayfasında “GENEL BAŞVURU niteliğinde düzenlenmiş bu ilana yapılan başvurular, Bankamızda ilerleyen dönemlerde oluşabilecek açık pozisyonlar için değerlendirilecek ve niteliklerinize uygun pozisyonlar oluşması durumunda sizinle iletişime geçilecektir.” açıklamasına yer verildi.

    Başvuru sayfasına gitmek için tıklayınız

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow