hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Europower Enerji halka arz tarihleri 2023! Europower Enerji oransal mı, eşit mi? Europower Enerji hisse fiyatı ve kodu ne?

    Europower Enerji halka arz tarihleri 2023 Europower Enerji oransal mı, eşit mi Europower Enerji hisse fiyatı ve kodu ne
    expand

    Europower Enerji’nin paylarının halka arzı için yaptığı izahname başvurusu SPK tarafından onaylandı. Şirket belirlenen tarihte toplayacağı talep ile birlikte halka arz edilmiş olacak. Europower sermaye artışı yoluyla kaynak elde etmek isteyen şirket, bilinirlik, şeffaflık, kurumsallaşma ve güçlenmek adına bu yola gidiyor. Peki, Europower Enerji halka arz ne zaman, oransal mı eşit mi, hangi bankalarda? İşte Europower Enerji hisse fiyatı ve kodu...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Europower Enerji’nin halka arz tarihleri belli oldu. Geçen hafta SPK’den halka arz onayı alan Europower Enerji’nin talep toplama aşaması bu hafta gerçekleşecek. Kamuyu Aydınlatma Platformuna yapılan bildirimde Europower Enerji’nin halka arzının 3 gün süreceği açıklandı. Europower Enerji faiz hassasiyeti olanlar için katılım endeksine uygun işlem görecek.

    Şirket halka arz yoluyla mevcut sermayesini 45 milyon TL artıracak olup 5 milyon TL nominal değerli pay ortak satışı yoluyla satılacak. Fazla talebin gelmesi durumunda ise yine şirket ortağına ait 10 milyon TL nominal değerli payın satışı da gerçekleşecek.

    Bireysel ve şirket çalışanlarına eşit dağıtım yöntemiyle satılacak olan paylar için açıklanan tahsisat grubuna göre payların %80’i yurt içi bireysel yatırımcıya, %3’ü şirket çalışanlarına ve %17’si yurt içi kurumsal yatırımcılara tahsis edilecek. Halka arzın gerçekleşmesinin ardından şirketin halka açıklık oranı %27,3 olacak ve tüm payların satılmasıyla halka arz büyüklüğü yaklaşık 2,4 milyar TL olarak gerçekleşecek.

    EUROPOWER HALKA ARZ TARİHLERİ

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Europower Enerji halka arzı 12-13-14 Nisan 2023 tarihinde gerçekleşecek. 

    EUROPOWER HALKA ARZ HİSSE FİYATI VE KODU

    Europower Enerji hissesi 40,60 TL’den halka arz olacak. Europower Enerji EUPWR hisse kodu ile işlem görecek.

    EUROPOWER KAÇ LOT VERİR?

    50.000.000 lot verecek olan Europower Enerji 10 milyon lot da ek pay olarak çıkacak. 

    EUROPOWER HALKA ARZ EŞİT Mİ ORANSAL MI OLACAK?

    Europower halka arz tüm yatırımcılara eşit dağıtım olacak.

    EUROPOWER ENERJİ HAKKINDA

    Europower Enerji, yenilenebilir enerji sektöründe faaliyet göstermektedir ve özellikle güneş enerjisi sektörü için konstrüksiyon, güneş paneli, depolama sistemleri, mesken ve küçük ticari işletmeler için paket güneş enerjisi çözümleri üretmektedir. Şirket, elektriksel ve elektromekanik ürünlerin ve sistemlerin ihracatını gerçekleştirmekte ve bugüne kadar 66 ülkeye ihracat yapmıştır.

    Europower Enerji, ürettiği tüm ürünler ve bu ürünlerin kullanıldığı sistemlerin tamamı için mühendislik, tasarım, anahtar teslim kurulum, uygulama, test, devreye alma ve eğitim hizmetleri vermektedir.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow