hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    FED toplantısı ne zaman, saat kaçta? Mayıs ayı FED faiz kararı ne olacak?

    FED toplantısı ne zaman, saat kaçta Mayıs ayı FED faiz kararı ne olacak
    expand

    Küresel piyasaları da dolar kuru nedeniyle yakından ilgilendiren FED toplantısı Mayıs sonunda bir kez daha gerçekleşecek. FED faiz kararı açıklaması sonrasında piyasaların karara nasıl bir tepki vereceği ortaya çıkacak. Peki, FED toplantısı ne zaman, faiz kararı hangi gün açıklanacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    ABD Merkez Bankası FED faiz kararı için Mayıs ayında bir kez daha bir araya gelecek. FED toplantısı ile faizlerin hangi seviyede tutulacağı ortaya çıkacak. Dolar kuru nedeniyle piyasaların gözü de bu toplantıdan çıkacak kararda olacak.

    FED TOPLANTISI NE ZAMAN, FED FAİZ KARARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

    Milliyet'te yer alan habere göre 'Mayıs ayında yapılması beklenen ABD Merkez Bankası FED toplantısı bu ay gerçekleşmeyecek.'

    Diğer aylarda gerçekleştirilecek olan toplantıların tarihleri ise şöyle: 15-16 Haziran, 27-28 Temmuz, 21-22 Eylül, 2-3 Kasım ve 14-15 Aralık.

    ABD Merkez Bankası (Fed) toplantı tutanaklarında varlık alımlarının azaltılmasına yönelik tartışmalar ve Çin'in emtialar için önlem alacağına dair haberlerle emtia piyasasında geçen hafta dalgalı bir seyir izlendi.

    Analistler, Fed'in politika duruşunu değiştirmemesine karşın parasal sıkılaşmanın yakın zamanda gerçekleşebileceğine yönelik olasılığın piyasaları endişeye sevk ettiğini belirtti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow