hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    18. Marka Konferansı için geri sayım başladı

    18. Marka Konferansı için geri sayım başladı
    expand

    Türkiye’nin en büyük ve en çarpıcı fikir platformu MARKA Konferansı, 18 yıldır iş dünyası ve liderlerinin ihtiyaçlarına rehberlik yapmaya devam ediyor.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Bu yıl 13-14 Aralık 2017 tarihlerinde, CNN TÜRK’ün medya sponsorluğunda, Hilton İstanbul Bomonti’de gerçekleşecek olan MARKA 2017, 18 yaş ruh halini ve kendini 18 yaşında hissetme duygusunu MARKA deneyimine taşıyacak. Büyük bir yıldızlar geçidi sunan MARKA 2017’de, iki gün boyunca başarıları ile dünya gündemine damga vurmuş, sanat dünyasının yıldızlarından iş dünyasının liderlerine; dünyaca ünlü psikanalistlerden bilimadamlarına; önemli girişimcilerden akademisyenlere çok özel 62 konuşmacıyı 40’ın üstünde seansta en çarpıcı içerikleriyle ağırlayacak. MARKA Konferansı her yıl olduğu gibi bu yıl da iş dünyasının yakın geleceğini şekillendirecek doğru yol haritalarını sunmaya hazırlanıyor.

    Lider konferans kuruluşu Yürekli tarafından, grafiğini hep yükselterek büyük bir istikrarla 18 yıldır düzenlenen ve tam 16 yıldır Yapı Kredi World’ün ana sponsorluğunu üstlendiği MARKA Konferansı, bu yıl insan yaşamında çok belirgin bir dönüm noktası olan “18 yaş halini” konferans deneyimine taşıyor.

    İnsana ve hayata dokunan bilginin değerine hep inanan ve daha önce tüketilmemiş içerikleri iş dünyasına ilham verecek bir özenle tasarlayıp ilk kez izleyicileriyle buluşturan MARKA Konferansı, bu yıl da gündemde dalga etkisi yaratacak seanslarla 18 yaş ruh halinden ilham alarak geleceği yeniden tasarlayacak.

    18 Yaş Ruh Halini Yansıtan Konferans

    MARKA Konferansları’nın yaratıcısı, Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, MARKA 2017’nin altını çiziyor: “MARKA konferansına duyulan ilgi ve heyecan 18 yıldır hep zirvede; bu özelliğimizle sürdürülebilirlik ve istikrar konusunda iş dünyasına örnek olmayı başardığımıza inanıyorum. 18 yaşın hiçbir yaşa benzemeyen bambaşka bir özelliği var. İnsan yaşamındaki en önemli dönüm noktalarından biri... Bu yıl 18 yaş ruh halini ve kendini 18 yaşında hissetme duygusunu MARKA deneyimine taşıdık. Çok büyük fırsatlarla dolu olduğuna inandığımız 2018 yılı için iş dünyasını bu özel deneyimle hazırlayacağız. Tıpkı 18 yaşında genç bir insanın hissettiği gibi özgürlüğe, bağımsızlığa, olgunluğa sağlam adımlar atarken cesaretle ve umutla geleceğe koşma enerjisi ve motivasyonu aşılayacağız; tüm MARKA 2017 katılımcılarının bu duyguyla geleceklerine bakmalarını sağlayacağız.”

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MARKA Konferansları, içerik dizaynını önceliklendirdiği kadar, bilgi ve fikirlerin sunulduğu formatı da önemseyen bir fikir platformu. Her zaman olduğu gibi geleceği şekillendirme gücü ve bunu sağlayan etkili içeriği MARKA Konferansları’nın değişmeyen karakteri. Türkiye’nin en güçlü fikir platformu olarak bilinen MARKA Konferansları, içerik küratörlüğünde dikkat ve seçicilikle yürüten bir disipline sahip. MARKA Konferansları’nın bir diğer özelliği de konuşmacıların kendilerine verilen ön bilgilendirme doğrultusunda, MARKA seyircisi için özel olarak geliştirdikleri sunumlarla katılmaları. Konuların seçimi kadar, seçilen konulara yaklaşım farkı da MARKA Konferansı’nı ayrıştırıyor. Öte yandan, 15 dakikayla sınırlı olan seanslar, konferansın büyük bir dinamizm ve süreklilik içinde geçmesini sağlıyor. MARKA 2017 seansları yine unutulmayacak sürpizlerle dikkat çekecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MARKA 2017’nin Gündeminde ‘SANAT’ Var!

    MARKA 2017, dünyanın en büyük sanat otoritelerini MARKA sahnesinde buluşturarak iş dünyasının dikkatini sanat alanına ve sanat-iş dünyası işbirliklerine çekiyor. Dünyaca tanınan sanat önderleri MARKA 2017’de unutulmaz seanslarla ilham verecek. Dünyanın en büyük sanat fuarı Frieze’in kurucusu Matthew SLOTOVER, günümüzde dünyada öne çıkan sanat dinamiklerini ve iş dünyası-sanat ilişkisinin dengelerini anlatacak. SAHA Çağdaş Yaşamı Destekleme Girişimi Yönetim Kurulu Başkanı Füsun ECZACIBAŞI, sanatçı Ali KAZMA ile aynı sahneyi paylaşarak, sanata ve sanatçıya bağımsız bir saha açma yolculuğunu anlatacak, sanatı tüketmenin değil üretmenin önemine dikkat çekecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MARKA 2017’nin en çok dikkat çekecek başlıklarından biri de, uluslararası çağdaş sanatçı, film yönetmeni; Palanga Besi, Sanat ve Mimari Çiftliği Projesi’nin yaratıcısı Kutluğ ATAMAN’ın, “Saç Saça Baş Başa, Türkiye’de Sanatçı Olmak” başlıklı seansı olacak.

    Tasarım ve moda dünyasının en tanınmış liderleri geliyor

    MARKA 2017 dünyaca ünlü moda ve tasarım liderlerini de ağırlayacak. Uzakdoğu’da trendlere yön veren, moda dünyasının büyük divası, Vogue China'nın kurucusu ve Genel Yayın Yönetmeni Angelica CHEUNG, dünya ticaretinin en cazip pazarı Çin pazarına girecek lüksmarkalara danışmanlık veren önemli bir isim. MARKA 2017’de, Y Kuşağı’nı Çin’de neyin farklı kıldığını ve bu kuşağa nasıl ulaşılabileceğini anlatacak. MARKA 2017’nin dikkat çeken konuşmacılarından biri de Chalayan markasının yaratıcısı Hüseyin ÇAĞLAYAN, ünlü tasarım yazarı Emily KING’in moderatörlüğünde; “Genişletilmiş Alanda Moda” başlığıyla teknoloji ve sihrin nasıl buluştuğunu anlatacak. Moda dünyasının tanınmış liderlerinden, GQ İngiltere Genel Yayın Yönetmeni Dylan JONES ve İngiliz Moda Konseyi İcra Kurulu Başkanı Caroline RUSH, bu yıl da aynı sahneyi paylaşarak izleyiciyi David Bowie’nin eşsiz hayatına dair büyülü bir yolculuğa çıkaracaklar. MARKA 2017’nin önemli konuşmacılarından bir de London Design Museum direktörü Deyan SUDJIC. Tasarım konusunu işleyerek hayata nasıl taşınabileceğine dair kafa yoran ve bununla ilgili projeler geliştirerek tasarıma yön veren bir dahi olan SUDJIC, MARKA 2017’de teknolojiye uyum sağlayan tasarımları ve geleceği tasarlarken teknolojinin rolünü anlatacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Global rekabet gücü için yapay zeka ve teknoloji

    MARKA 2017, dünyanın gözünü diktiği konulardan biri olan ‘Yapay Zeka’yı da mercek altına alacak. Yapay zeka alanında önemli çalışmalar yapan, PrismaLabs’in kurucusu ve CEO’su, Rus teknoloji lideri ve bilimadamı Alexey MOISEENKOV, MARKA 2017’nin öne çıkan konuşmacılarından biri olarak, yapay zeka alanında doğru yatırımlar yapılması adına Türk iş dünyasının önünü açmak için önemli açıklamalar yapacak. MARKA 2017’nin öne çıkan konuşmacılarından bir diğeri de, sosyal girişimciliğe 18 yaşında adım atan, bugün ise 25 yaşında dünyanın en büyük şirketlerinin sosyal medya stratejilerini yöneten, dünyanın en büyük sosyal pazarlama ajansı Social Chain’ın CEO’su Steven BARTLETT. BARTLETT, 2018’de sosyal medyaya damga vurmanın sırlarını MARKA sahnesinde yapacağı sosyal medya şovuyla kanıtlayacak. Sabancı Üniversitesi Finans Kürsü Başkanı ve ekonomist Özgür DEMİRTAŞ, CNN TÜRK Haber Editörü ve Sunucu Ahu ÖZYURT moderatörlüğünde, “Gelecek Beklenilenden Daha Hızlı Gelecek” başlığıyla teknolojik atılıma çok büyük bir hızla adapte olmanın gerekliliğine ve ülkemizin rekabet gücündeki etkisini anlatacak.

    MARKA 2017’de Türkiye’den yıldızlar geçidi

    Sıra dışı format ve yaklaşımlarla en ilham verici seansları dizayn etmesiyle tanınan MARKA Konferansları, bu yıl da sanat ve gösteri dünyasının ünlü isimleriyle unutulmayacak seanslara imza atacak. İzleyiciler, televizyonda dijital atılım ve Türk dizilerindeki dönüşümün sırlarını, ünlü oyuncular Seranay SARIKAYA ve Ozan GÜVEN’den dinleyecekler. Şarkılarıyla herkesin hayatında kalıcı izler bırakmaya devam eden büyük popstar, eşsiz müzisyen, besteci, söz yazarı ve prodüktör Kenan DOĞULU, gazeteci Nevşin MENGÜ moderatörlüğünde sohbet ve müzik dolu bir seansla MARKA 2017’ye damgasını vuracak. Türkiye’nin en büyük mizah dehası ünlü komedyen Cem YILMAZ, sinema ile arasındaki tutkulu ilişkiyi ve ortak değerimiz olan Yeşilçam’ın, kendisi için anlamını MARKA 2017’de çok özel bir seansla anlatacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow