hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    CHP'den THY yönetimine ziyaret

    CHPden THY yönetimine ziyaret
    expand

    Grev haklarının ellerinden alınmasını protesto eden Türk Hava Yolları (THY) çalışanlarından 305 kişi işten çıkartılmıştı. İşten çıkartılan işçilerin havalanındaki eylemleri devam ederken, CHP'den bir grup milletvekili de bugün, THY yönetimini ziyaret ederek, işçilerin yeniden işe alınmalarını istedi.

    CHP Genel Başkan Yardımcısı Erdoğan Toprak başkanlığında CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı, İstanbul Milletvekili Aydın Ayaydın ve İzmir Milletvekili Musa Çam'dan oluşan heyet, THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu ve yönetim kurulu üyeleri ile işten çıkarılan 305 havayolu işçisinin durumunu görüştü.

    Hamdi Topçu'yu ziyaretinin ardından açıklama yapan CHP milletvekili Erdoğan Toprak, çok olumlu bir görüşme yaptıklarını, THY yönetiminin de,  arabuluculuklarından memnun olduğunu söyledi.

    Erdoğan Toprak, "305 arkadaşımızın yargıya intikal etmiş davaları var. Sayın Hamdi Topçu, dava sonrasında da katkılarımızın alınacağını ve bazı gözden geçirmelerin olacağını bizlere söyledi. Gerçekten de beklediğimizden  daha fazla bir ilgi gördük, meselenin çözülmesi konusunda... Bundan dolayı da çok mutluyuz" diye konuştu.
    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow