hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Darbe girişimi sırasında kapalı olan akaryakıt istasyonlarına ceza

    Darbe girişimi sırasında kapalı olan akaryakıt istasyonlarına ceza
    expand
    KAYNAKAA

    Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu'ndan (EPDK) yapılan yazılı açıklamada, darbe girişiminin yaşandığı gece hizmet vermeyen veya fahiş fiyata akaryakıt satan istasyonlarla ilgili işlem başlatılacağı ve gerekli görülenlere ceza kesileceği bildirildi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Açıklamada sözlerine yer verilen EPDK Başkanı Mustafa Yılmaz, şunları kaydetti:

    “Darbe girişiminin olduğu gece bazı akaryakıt istasyonlarının hizmet vermediğini, bazılarının fahiş fiyatla akaryakıt sattığını tespit ettik. Bu konuda vatandaşlarımızın da çok sayıda şikayet dilekçesi geldi. Vatandaşı mağdur eden bu istasyonlar ile ilgili işlemleri başlatacak ve gerekli gördüğümüz takdirde ceza keseceğiz. Bir akaryakıt istasyonu böyle bir gecede hizmet vermeyecek de ne zaman hizmet verecek? Bu durum hiçbir gerekçe ile savunulamaz. Talimatı verdim ve süreci hemen başlattık. Otomasyon üzerinden o gece hizmet vermeyen akaryakıt istasyonlarını tek tek belirleyip, işlem başlatacağız. Gerekli görülen istasyonlara da mevzuattan doğan cezayı uygulayacağız.”

    Ünlü lokanta teröre destek verdiği iddiasıyla kapatıldı

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    http://www.cnnturk.com/turkiye/darbe-girisimi-lokanta-kapattirdi

    15 Temmuz gecesi darbe girişimi sonrası bazı vatandaşlar araçlarına akaryakıt almak için bayilere geldiğinde bazı istasyonların kapılarına kilit vurarak hizmet vermediğini gördü. Bu durum yollara çıkan çok sayıda vatandaşın mağdur olmasına neden olurken, EPDK'ya konuyla ilgili çok sayıda şikayet gelmişti.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow