hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı ne zaman ödenecek? Bayram öncesi müjdesi!

    Kısa çalışma ödeneği ve işsizlik maaşı ne zaman ödenecek Bayram öncesi müjdesi
    expand

    Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği ücretlerinin ne zaman yatacağını açıkladı. Ödemelerle ilgili yapılan açıklamada bayram öncesi müjdesi verildi. Peki, işsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği ne zaman yatacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    İşsizlik maaşı ve kısa çalışma ödeneği ücretlerinin yatırılacağı tarihe ilişkin beklenen açıklama geldi. Bakan Selçuk, ödemelerle ilgili bilgileri verdi. İşte ödemelerin alınacağı tarihler…

    İŞSİZLİK MAAŞI NE ZAMAN YATACAK?

    Bakan Selçuk, yaptığı yazılı açıklamada, 5 Ağustos'ta yapılması gereken temmuz ayına ilişkin işsizlik ve kısa çalışma ödemelerini erkene çektiklerini belirtti.

    Kurban Bayramı'ndan önce ödemelerin yapılacağını vurgulayan Selçuk, "Ödemeleri, 27 Temmuz'dan itibaren T.C. kimlik numaralarının son hanesine göre vatandaşlarımızın banka hesaplarına yatıracağız." ifadelerini kullandı.

    KİM HANGİ GÜN ALACAK?

    Selçuk, IBAN bilgileri bulunmayan vatandaşlara ödemelerin, PTT üzerinden yapılacağını belirterek, "T.C. kimlik numaralarının son hanesi; 0-2 olanlara 27 Temmuz'da, 4-6 olanlara 28 Temmuz'da, 8 olanlara 29 Temmuz'da yapılacak." bilgisini verdi.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow