hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    AdColony ve Linkedin'den bir ilk: İnternetten Mercedes satıldı

    AdColony ve Linkedinden bir ilk: İnternetten Mercedes satıldı
    expand

    Teknolojinin sayesinde iş yapış , satın alma ve reklam trendlerinin değiştiğine en güzel örnek Linkedin  Lead Gen Forms lansmanında Mercedes-Benz GLA marka otomobilin satılması oldu.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Mercedes-Benz’in lansman partneri olduğu Linkedin’in yeni reklam ürünü Lead Gen Forms’da etkileyici sonuçlar elde edildi. Linkedin Türkiye yetkili reklam satış partneri AdColony’nin Linkedin Lead Gen aracılığı ile topladığı formlar sonrası bir Mercedes-Benz GLA satışı gerçekleşti.

    Kaliteli form toplamayı bir adım öteye götüren Mercedes-Benz, yeni Mercedes Benz GLA aracının tanıtım kampanyası için Linkedin Türkiye yetkili reklam satış partneri AdColony ile bir kampanya gerçekleştirdi. Yapılan kampanya ile 146 kaliteli form toplanırken, ulaşılan potansiyel müşterilerden biri otomobil sahibi oldu. Gerçekleşen otomobil satışı ile Mercedes-Benz, yaptığı Linkedin medya harcaması karşılığında (ROI) %375,5 yatırım getirisi sağladı.

    Linkedin hedefleme teknolojileri ile Mercedes-Benz hedef kitlesine uygun olarak; Business Decision Makers (Manager+) ve Mass Aflfluent (Linkedin algoritmaları ile alım gücü yüksek olduğu belirlenen kitle) kitleleri hedeflendi.

    Böylece, doğru şekilde yaklaşıldığında form toplama kampanyalarının nasıl başarılar elde edebileceğinin de örneğini hayata geçirmiş oldu.  

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow