hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kadım tazminatı tavanı Temmuz 2022… Kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar oldu?    

    Kadım tazminatı tavanı Temmuz 2022… Kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar oldu
    expand

    Temmuz ayında gerçekleşen ara zam sonrasında kıdem tazminatı tavan ücreti yeniden belirlendi. Bir çalışan işten ayrıldığında maaşı 20 bin lira da olsa en fazla tavan üzerinden tazminat alabiliyor. Peki, kıdem tazminatı tavan ücreti ne kadar oldu? İşte kıdem tazminatı tavanı 2022…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özellikle maaşı yüksek olan çalışanları yakından ilgilendiren tavan ücret yeniden belirlendi. Ara zam sonrasında bir çalışanın 1 yıl için alabileceği en yüksek kıdem tazminatı olan tavan rakam duyuruldu. İşte detaylar…

    KIDEM TAZMİNATI TAVANI TEMMUZ 2022

    Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati'nin imzasıyla yayımlanan genelgeye göre Temmuz-Aralık 2022 döneminde kıdem tazminatı tavanı 15 bin 371 lira 40 kuruş oldu.

    Çalışanları yakından ilgilendiren kıdem tazminatı tavanının yükselmesiyle birlikte alınacak tazminatlar da arttı. SGK brütü 15 bin 371 liranın üzerinde olan herkes tavan rakamdan faydalanabilecek.

    Yani bir çalışanın SGK brütü 15 bin 371 liranın üzerindeyse bir yıl için bu rakamı alacak. Tabi bu rakama kullanılmayan izin ve ihbar tazminatı gibi diğer haklar da eklenebilecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow