hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kripto yatırımcıları Binance'ten 1 milyar doların üzerinde para çekti

    Kripto yatırımcıları Binanceten 1 milyar doların üzerinde para çekti
    expand

    Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, kurucusu ve CEO'su Changpeng Zhao'nun ABD'deki cezai ve hukuki suçlamaları kabul etmesinin ardından para çekme işlemlerinde keskin bir artış gördü. Çıkış, borsaya verilen büyük para cezası ve ABD'deki eski CEO'ya yönelik suçlamaların ardından geldi

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Piyasa verileri, Binance'ten son 24 saat içinde Bitcoin hariç 1 milyar dolardan fazla para çıkışının gerçekleştiğini ortaya çıkardı. Veri sağlayıcı Kaiko'ya göre, piyasa oyuncularının pozisyonlarını geri çekmesiyle aynı dönemde likidite yüzde 25 düştü.

    Şirket ayrıca 4 milyar doların üzerinde para cezasıyla karşı karşıya.

    CoinGecko verilerine göre Binance'in yerel tokeni BNB yüzde 9'dan fazla düştü. Blockchain analiz firması Nansen'e göre kripto borsasında yaklaşık 2,8 milyar dolar değerinde BNB tokeni bulunuyor.

    Çıkışlar önemli olmasına rağmen platformda 65 milyar dolardan fazla varlık kalıyor, bu da henüz borsadan "kitlesel bir fon çıkışı" olmadığı anlamına geliyor. Uzmanlar, Binance'in büyük olasılıkla yatırımcıların ani geri çekilmesine dayanabilecek kadar sermayeye sahip olduğunu söylüyor.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow