hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Kristal Elma Yaratıcılık Festivali Bomontiada'da

    Kristal Elma Yaratıcılık Festivali  Bomontiadada
    expand

    Kristal Elma 30. yılında yaratıcılığın merkeze alan Kristal Elma Festivali'ni 11-12 Ekim'de Bomontiada'da düzenliyor. Festivalde katılımcılar, konuşmalar, atölyeler, canlı müzik ve konserler, 30. yıl özel sergisi, sektör özel yayınları, ödül törenleri ve after party’ler ile iki gün boyunca yaratıcılığı kutlayacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Türkiye'nin en önemli pazarlama ve yaratıcılık etkinliği olarak kabul edilen Kristal Elma 30. yılında pazarlama ve reklam sektöründe oyunu değiştiren fikirleri, start-up'ları ve trendleri değerlendirerek gelecek yıllara ışık tutacak. 

    11-12 Ekim tarihleri arasında Bomontiada’da düzenlenecek Kristal Elma Festivali’nde oyun değiştiren pazarlama fikirleri, kampanyalar ve start-up’lar masaya yatırılıyor. İki gün sürecek etkinliğin küratörü Londra, New York, Singapur ve SaoPaulo’daki merkezleriyle küresel bir bilgi platformu olan Contagious.

    Trendlere bakış

    İki günlük etkinlik boyunca sektör paydaşları ile paylaşılacak konular arasında; Hız ve Esneklikle Uzun Vadeli Planlama, Perakendede Otomasyon, Şeffaflıkla Başa Çıkmanın Yolları, İşlemsel Yaratıcılık, Erkeğin Yeni Tanımı, Kültürü Yakalamak gibi dünyada öne çıkan 6 konu başlığı festivalin ilk günü masaya yatırılacak. İkinci günde pazarlama dünyasını atölye çalışmaları ile karşılayacak olan Kristal Elma Festivali’nde; canlı müzik sahnesi, sergi, ödül törenleri ve after party ile yaratıcılığın 30.yılı kutlanacak

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow