hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Mega Metal halka arz ne zaman, kaç lot verir? Mega Metal halka arz hisse fiyatı ve kodu!

    Mega Metal halka arz ne zaman, kaç lot verir Mega Metal halka arz hisse fiyatı ve kodu
    expand

    Mega Metal San. ve Tic. A.Ş şirketi, bakır ve tel sektöründe bir üretici firma olarak halka arz ediliyor. Yatırımcılar tarafından halka arz bilgileri merak edilen şirket için izahname bilgileri açıklandı. Yeni firmanın belli olmasıyla gözler talep toplama takvimine çevrildi. Peki, Mega Metal alka arz ne zaman, talep toplama başladı mı? İşte, halka arz bilgileri...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sermaye Piyasası Kurulu (SPK) yayınladığı bültenle bu hafta 3 şirketin halka arzına onay verdiğini duyurdu. SPK haftalık bülteninde yer alan karara göre, Mega Metal Sanayi ve Ticaret AŞ, Kuzey Boru, Sur Yapı Endüstri Sanayi ve Ticaret AŞ halka arz olacak. SPK başvurusu onaylanan Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arz oluyor. Talep toplama işlemlerinin ardından sonuçlar belli olacak ve lot dağıtım sayıları netlik kazanacak. Mega Metal halka arzı ile beraber 225.000.000 TL olan mevcut sermayesini 265.000.000 TL’ye çıkaracak.

    MEGA METAL HALKA ARZI NE ZAMAN?

    Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arz tarihi 7-8 Aralık 2023 olarak açıklandı.

    MEGA METAL HALKA ARZ FİYATI NE KADAR?

    Mega Metal San. ve Tic. A.Ş'nin fiyatı 28,30 TL olarak açıklandı. Halka arz büyüklüğü: 1.775.825.000 olan şirketin "bireysele eşit dağıtım" yapması planlanırken, fiyat İstikrarı planlanmıyor.

    MEGA METAL SAN. VE TİC. A.Ş.’NİN BORSA KODU

    Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. hissesinin sembolü “(MEGMT)” olması bekleniyor. Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. halka arzı taslak izahnameye göre eşit dağıtım olarak gerçekleşecektir.

    MEGA METAL KAÇ LOT VERİR?

    Mega Metal San. ve Tic. A.Ş.’nin halka açıklık oranı 22,64%’tür. Mega Metal San. ve Tic. A.Ş, 53.000.000 Lot pay verirken, 9.750.000 Ek Lot verecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Sermaye Artırımı : 40.000.000 Lot
    - Ortak Satışı : 9.100.000 Lot (Cüneyt Ali Turgut)
    - Ortak Satışı : 3.900.000 Lot (Abdullah Turgut)
    - Ek Ortak Satışı : 6.825.000 Lot (Cüneyt Ali Turgut)
    - Ek Ortak Satışı : 2.925.000 Lot (Abdullah Turgut)

    MEGA METAL SAN. VE TİC. A.Ş. NE İŞ YAPAR?

    Mega Metal San. ve Tic. A.Ş. bakır tel sektörünün lider üreticileri arasındadır. 30 yılı aşkın süredir oksijensiz elektrolitik bakır tel üretimini Kayseri’de sürdürmektedir. Bakır tel üretiminde yıllık 48 bin ton kurulu kapasiteye sahip Mega Metal, ana faaliyet alanı olan süper ince bakır tel üretimi ile Türkiye’nin ve dünyanın lider kuruluşudur. Kurulduğu ilk günden bu yana Türkiye’nin ilk 500 sanayi kuruluşu arasında yer almaktadır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow