hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Memur maaşları ve Emekli ikramiyeleri yattı mı? e-Bordro sayfası

    Memur maaşları ve Emekli ikramiyeleri yattı mı e-Bordro sayfası
    expand

    Emekli ikramiyeleri ödenmeye başladı. Ancak Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ikramiyeleri henüz yatamadı. Ayrıca memur maaşları için geçtiğimiz günlerde müjdeli haber gelmişti. Maaşlar bayram öncesi yatırılacak. Peki, memur maaşları ile Bağ-Kur ve Emekli Sandığı ikramiyeleri ne zaman yatacak? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Emekli ikramiyeleri ve memur maaşları yattı mı? Milyonlarca memur ve emekli bu sorunun cevabını araştırıyor. Daha önceden yapılan açıklamaların ardından emekli ve memurlar ödemelerin ne zaman yapılacağını araştırıyor. İşte, emekli ikramiyesi ve memur maaşları ödeme tarihi…

    EMEKLİ İKRAMİYELERİ YATTI MI?

    Hemen belirtelim ki SSK emeklileri bugün itibariyle ikramiyelerini almaya başladı. Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklileri ise yarından itibaren ikramiyelerini almaya başlayacaklar.

    Hatırlanacağı gibi Aile Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, geçtiğimiz günlerde yaptığı yazılı açıklamada, Kurban Bayramı dolayısıyla 12 milyonu aşkın emekliye bayram ikramiyesi ödeneceğini belirterek, şu bilgileri vermişti.

    "Emeklilerimize bayram ikramiyelerini 8 ve 9 Ağustos'ta ödeyeceğiz. İkramiyeler SSK kapsamında olanlara 8 Ağustos, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı kapsamında olanlara ise 9 Ağustos'ta ödenecek. 12 milyon 142 bin kişiye ödenecek toplam ikramiye miktarı yaklaşık 10 milyar 800 milyon lira olacak."

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Selçuk, emeklilerin yanında olmaya devam edeceklerini vurgulayarak, "Çalışarak ülkemizin kalkınmasına katkı sunan, üreten, alın teri döken, ülkemizin her bir karışında emeği ve hizmeti olan emeklilerimize ikramiyelerinin hayırlı, uğurlu olmasını diliyorum. Aileleri ile birlikte hayırlı bayramlar geçirmelerini temenni ediyorum." ifadelerini kullandı.Ü

    MEMUR MAAŞLARI NE ZAMAN ÖDENECEK?

    Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamu çalışanlarının bu ay Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaş ödemelerinin 9 Ağustos Cuma günü yapılacağını bildirdi.

    Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesapları üzerinden yaptığı açıklamada, "Kamu çalışanlarımızın bu ay Kurban Bayramı sonrasına denk gelen maaş ödemeleri bayram öncesinde, 9 Ağustos Cuma günü yapılacak. Tüm kamu çalışanlarımıza hayırlı uğurlu olsun. Kurban Bayramımız şimdiden mübarek olsun." ifadelerine yer verdi.

    E-BORDRO MAAŞ SORGULAMA SAYFASI

    E-Devlet üzerinden E-Bordro sorgulama işlemi için aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz;

    1. www.turkiye.gov.tr adresinden ana sayfanın üst kısmında yer alan "Sisteme Giriş" butonuna tıklayın.

    2. Açılan ekranda e-Devlet Şifresi, e-İmza, Mobil İmza, T.C. Kimlik Kartı veya İnternet Bankacılığı seçeneklerinden herhangi birini kullanarak sisteme geçiş yapabilirsiniz.

    3. Eğer e-Devlet şifresi ile sisteme giriş yapmak isterseniz ise; belirtilen alanlara T.C. Kimlik Numaranızı ve e-Devlet şifrenizi yazın. Ardından altı taraftakiler alan "Sisteme Giriş Yap" butonunu kullanın.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4. Sisteme giriş yapıp e-Hizmetler kısmından veya yukarıda bulunan arama bölümünden yararlanmak istediğiniz hizmetin adını girin.

    5. e-Bordro yazmanızın ardından bu hizmetin adı karşınıza çıkacaktır. Sonrasında Maliye Bakanlığı e-Bordro Sorgulama hizmetine tıklayın. Açılan ekrandan görüntülemek istediğiniz bordroyu seçin.

    6. İsterseniz maaş bordronuzu yine aynı sayfada yer alan "Yazdır" butonu yardımıyla yazdırabilirsiniz.

    e-BORDRO SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow