hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Merkez Bankası enflasyon raporu canlı yayın izle! TCMB enflasyon raporu açıklanıyor

    Merkez Bankası enflasyon raporu canlı yayın izle TCMB enflasyon raporu açıklanıyor
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    TCMB yılın ikinci enflasyon raporunu açıklayacak. Başkan Fatih Karahan’ın tanıtımını yapacağı raporda önemli veriler paylaşılacak. Merkez Bankası enflasyon raporu saat 10.30 itibariyle açıklanmaya başlandı. İşte TCMB yılın ikinci enflasyon raporu tanıtımı canlı yayını...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Yılın ikinci enflasyon raporu için gözler bugün TCMB’de olacak. Başkan Fatih Karahan’ın da katılımı ile gerçekleşecek olan bilgilendirme toplantısında yıl sonu hedefler açıklanacak. Peki, toplantı nereden takip edilebilecek?

    MERKEZ BANKASI ENFLASYON RAPORU CANLI YAYIN İZLE

    Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası'ndan (TCMB) yapılan açıklamada yer alan bilgilere göre, Fatih Karahan, Enflasyon Raporu 2024-II'nin tanıtımı amacıyla bugün saat 10.30’da TCMB İdare Merkezi'nde toplantı gerçekleştirecek. Karahan’ın ardından basın mensuplarından gelecek soruları yanıtlaması bekleniyor. Rapor tanıtımına ait canlı yayın CNN TÜRK ekranlarından takip edilebilecek. Aynı zamanda TCMB’nin sosyal medya hesaplarından izlenebilecek.

     

    İLK ENFLASYON RAPORUNDA NELER AÇIKLANMIŞTI?

    TCMB, yılın 1. Enflasyon Raporu toplantısında 2024 yıl sonu enflasyon tahminini yüzde 36, 2025 yıl sonu tahminini yüzde 14 ve 2026 yıl sonu tahminini de yüzde 9 olarak bir önceki rapordaki haliyle korumuştu.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow