hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 23 Nisan 2022 sonuçları ve MPİ bilet sorgulama bugün çekiliş sonrası millipiyangoonline.com’da!

    Milli Piyango 23 Nisan 2022 sonuçları ve MPİ bilet sorgulama bugün çekiliş sonrası millipiyangoonline.com’da
    expand

    23 Nisan 2022 Milli Piyango çekiliş sonuçları için gözler bugün Milli Piyango TV’de olacak. Şans oyunu tutkunları çekiliş sonrası Milli Piyango bilet sorgulama işlemleri için millipiyangoonline.com sayfasında yönelecek. Peki, Milli Piyango 23 Nisan 2022 sonuçları ne zaman, saat kaçta millipiyangoonline.com sayfasında yer alacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    1 kişiye 4 milyon, 10 kişiye 1 milyon TL’lik ikramiye ödüllerinin yer aldığı Milli Piyango 23 Nisan özel çekilişi için beklenen gün geldi. Talihli adayları 6 numaranın isabet ettiği bilete sahip olursa karşılığındaki ikramiyeyi alacaklar. İşte çekilişe dair bilgiler…

    Özel çekilişler hariç her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişlerinde talihli adayları bir süredir online olarak da bilet satın alabiliyor. Çekiliş öncesinde büyük ikramiye tutarı 4 milyon lira olarak açıklandı. Peki, çekiliş ne zaman başlayacak, bilet sorgulama nasıl yapılacak?

    MİLLİ PİYANGO 23 NİSAN 2022 SONUÇLARI İÇİN ÇEKİLİŞ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    MPİ çekilişi saat 15:30’da başlayacak. Canlı olarak Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. Çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” sayfasında olacak.

    MİLLİPİYANGOONLİNE.COM İÇİN TIKLAYINIZ…

    MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

    4 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu çekilişte çeyrek bilet 7,5 liradan, yarım bilet 15 liradan ve tam bilet 30 liradan satışa çıkacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    AMORTİ NEDİR?

    Amorti rakamları Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow