hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 29 Mart 2022 sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.com'da!

    Milli Piyango 29 Mart 2022 sonuçları ve MPİ bilet sorgulama millipiyangoonline.comda
    expand

    29 Mart 2022 Milli Piyango çekilişi ile 5 milyon liralık büyük ikramiyenin isabet ettiği talihli rakamlar belli olacak. Şans oyunu tutkunları Milli Piyango sonuçları için canlı çekilişi Milli Piyango TV üzerinden takip edebilecekler. Milli Piyango bilet sorgulama ise millipiyangoonline.com sayfasından yapılabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel çekilişler hariç her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişlerinde talihli adayları bir süredir online olarak da bilet satın alabiliyor. Çekiliş öncesinde büyük ikramiye tutarı 5 milyon lira olarak açıklandı. Peki, çekiliş ne zaman başlayacak, bilet sorgulama nasıl yapılacak?

    MİLLİ PİYANGO 29 MART 2022 SONUÇLARI İÇİN ÇEKİLİŞ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    MPİ çekilişi saat 15:30’da başlayacak. Canlı olarak Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. Çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” sayfasında olacak.

    MİLLİPİYANGOONLİNE.COM İÇİN TIKLAYINIZ…

    MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

    5 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu çekilişte çeyrek bilet 12,5 liradan, yarım bilet 25 liradan ve tam bilet 50 liradan satışa çıkacak.

    AMORTİ NEDİR?

    Amorti rakamları Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow