hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 29 Ocak 2021 sonuçları Milli Piyango Online adresinde olacak

    Milli Piyango 29 Ocak 2021 sonuçları Milli Piyango Online adresinde olacak
    expand

    29 Ocak 2021 Milli Piyango sonuçları ve Milli Piyango bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com üzerinden öğrenilebilecek. Milli Piyango TV üzerinden canlı olarak izlenebilecek 29 Ocak 2021 çekilişi saat 15:30’da başlayacak. Milli Piyango Online adresinde sonuçlar öğrenilebilecek ve bilet sorgulama yapılabilecek.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    2021 Ocak ayının son Milli Piyango çekilişi bugün gerçekleştiriliyor. Özel günler dışında her ayın 9, 19 ve 29’unda çekilişi gerçekleştirilen şans oyununda çeyrek, yarım ve tam biletler bulunuyor. Çeyrek bilet sahibi ikramiyenin dörtte birini, yarım bilet sahibi ikramiyenin yarısını ve tam bilet sahibi ikramiyenin tamamını alıyor.

    29 OCAK 2021 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI İÇİN GÖZLER MİLLİ PİYANGO ONLİNE’DA

    Bugün 15:30’da başlayacak olan çekiliş sonrası talihliler çekilişi canlı olarak Milli Piyango TV üzerinden izleyebilecek. Çekiliş tamamlandıktan sonra da bilet sorgulama işlemleri ile sıralı tam liste “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    6 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu çekilişte 1 adet 600 bin ve 3 adet 50 bin TL’lik ikramiyeler de bulunuyor.

    AMORTİ RAKAMLARI VE TESELLİ İKRAMİYESİ NEDİR?

    Amorti rakamları: Milli Piyango biletinin son rakamları olarak bilinir. 2 tane amorti rakamı çekilir. Çekilen 2 rakamdan biri Milli Piyango biletinin son rakamı ise, biletine amorti çıkmış olur. Amorti çıkan biletler, bilet bedelini sahibine kazandırır.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Teselli İkramiyesi: Büyük ikramiyeyi kazanan numaran yalnızca tek bir rakamla farklı olan bir biletin varsa da üzülme, teselli ikramiyesi kazanacaksın.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow