hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    9 Haziran Milli Piyango sonuçları ve MPİ bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta?

    9 Haziran Milli Piyango sonuçları ve MPİ bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta
    expand

    9 Haziran 2021 Milli Piyango sonuçları için çekiliş bugün gerçekleştiriliyor. Çekiliş sonrası MPİ bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com adresinden yapılabilecek. Peki, Milli Piyango 9 Haziran 2021 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel çekilişler hariç her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişlerinde bugün gözler büyük ikramiyenin isabet ettiği rakamlarda olacak. Şans oyunu tutkunları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden gün boyu takip edebilecekler. Peki, çekilişte ikramiye ne kadar, sonuçlar nerede olacak? İşte detaylar…

    9 HAZİRAN MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    4 milyon liralık büyük ikramiyenin olduğu çekiliş sonrası bilet sorgulama işlemleri millipiyangoonline.com adresinde olacak. Çekilişte ise 15:30’dan itibaren Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. Birkaç saat devam edecek çekilişte şanslı rakamlar noter huzurunda ve canlı yayında tespit edilecek.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    4 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 100 bin liralık ve 2 adet 20 bin liralık ikramiyeler de olacak. Toplam dağıtılacak ikramiye tutarının 12 milyon 970 bin TL olarak belirlendiği çekilişte 2 adet de amorti numarası olacak. Amorti numarasını doğru tahmin edenler en kötü ihtimalle bilet ücretlerini geri alacaklar.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyununu oynamak isteyenler gezici ya da sabit bayiler aracılığıyla, Milli Piyango mobil uygulamasından ve millipiyangoonline.com adresinden çekilişe katılabilirler.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow