hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 9 Mayıs 2020 sonuçları ve bilet sorgulama mpi.gov.tr’de olacak

    Milli Piyango 9 Mayıs 2020 sonuçları ve bilet sorgulama mpi.gov.tr’de olacak
    expand

    9 Mayıs 2020 Milli Piyango çekiliş sonuçları MPİ tarafından belirlendikten sonra “mpi.gov.tr” üzerinden bilet sorgulama yapılabilecek. Büyük ikramiye tutarının 3 milyon TL olduğu çekiliş “sağlık için hareket et” başlığı ile gerçekleştirilecek. Peki, Milli Piyango bilet sorgulama nasıl yapılacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango sonuçları 9 Mayıs 2020 çekilişinin tamamlanmasıyla birlikte talihli adaylarına duyurulacak.  Misli.com üzerinden dijital ortamlarda da satın alınabilen Milli Piyango biletleri için çekiliş canlı yayında yapılacak. Milli Piyango İdaresi’nin resmi internet adresi olan “mpi.gov.tr” üzerinden de takip edilebilecek çekilişin tamamlanmasının ardından bilet sorgulama işlemleri başlayacak.

    MİLLİ PİYANGO BİLET SORGULAMA NASIL YAPILIR?

    Saat 15:00’te başlayan çekilişin sona ermesinin ardından tahmini 18:00-19:00 saatlerinde tüm biletlerin sisteme yüklenmesi bekleniyor. Yükleme işlemi tamamlandığında “mpi.gov.tr” üzerinden Milli Piyango sonuçları sayfası seçilerek çekiliş tarihi olarak 09.05.2020 tarihini işaretleyen kişiler bilet numaralarını sorgulayabilir ya da “tüm liste” diyerek çekilen bütün numaralara ulaşabilirler.

    MPİ SONUÇ SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

    9 Mayıs 2020 tarihinde gerçekleştirilen çekilişte büyük ikramiye tutarı 3 milyon TL olacak. 2 adet amorti rakamının belirleneceği çekilişte tam bilet sahipleri ikramiyenin tamamının, yarım bilet sahipleri ikramiyenin yarısının, çeyrek bilet sahipleri ise ikramiyenin dörtte birini alabilecekler. Öte yandan hem amorti hem daha yüksek bir ikramiye isabet etmesi durumunda ise daha yüksek olan ikramiye tutarı talihliye ödenecek.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow