hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango 9 Temmuz 2021 sonuçları ve MPİ bilet sorgulama Milli Piyango Online’da!

    Milli Piyango 9 Temmuz 2021 sonuçları ve MPİ bilet sorgulama Milli Piyango Online’da
    expand

    Milli Piyango 9 Temmuz 2021 çekilişi bugün canlı yayında gerçekleştiriliyor. Çekiliş sonrası MPİ bilet sorgulama işlemlerini Milli Piyango Online adresinden yapabilecek olan talihli adayları diledikleri takdirde Milli Piyango TV’den çekilişi canlı olarak takip edebilecekler. Peki, 9 Temmuz Milli Piyango çekilişi ne zaman, saat kaçta?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Özel çekilişler dışında her ayın 9, 19 ve 29’unda gerçekleştirilen Milli Piyango çekilişlerinde Temmuz ayının ilk çekilişi bugün olacak. 4 milyon TL’lik büyük ikramiyenin olduğu çekilişte talihli adayları şanslı numaraları canlı yayında takip edebilecekler. İşte çekilişe ilişkin bilinmesi gereken bazı detaylar…

    9 TEMMUZ 2021 MİLLİ PİYANGO SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA

    Çekiliş 9 Temmuz 2021 Cuma günü saat 15:30’da başlayacak. Yaklaşık 3 saat devam edecek çekilişin tamamı Milli Piyango TV üzerinden takip edilebilecek. Çekiliş sonrası bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” üzerinden yapılabilecek.

    BİLET SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    4 milyon TL’lik büyük ikramiyenin olduğu çekilişte çeyrek bilet 10 liradan, yarım bilet 20 liradan ve tam bilet 40 liradan satışa sunuldu. 4 milyon liralık büyük ikramiyenin yanı sıra 1 adet 100 bin TL ve 2 adet 20 bin TL’lik ikramiyeler de dağıtılacak. Çekilişte dağıtılacak toplam ikramiye tutarı ise 12 milyon 970 bin lira olacak.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow