hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, büyük ikramiye kaç TL?

    Milli Piyango yılbaşı bilet fiyatları ne kadar, büyük ikramiye kaç TL
    expand

    Milli Piyango 2020 yılbaşı özel çekilişi bilet fiyatları geçtiğimiz günlerde Milli Piyango İdaresi tarafından açıklanmıştı. Büyük ikramiyenin 80 milyon TL olarak belirlendiği çekilişle ilgili diğer detaylar da netleşti. Peki, Milli Piyango yılbaşı çekilişi saat kaçta başlayacak ve büyük ikramiye ne zaman çekilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango yılbaşı özel çekilişi sonuçları CNN TÜRK’ten anlık olarak öğrenilebilecek. Milli Piyango bilet sorgulama özelliği ile biletine isabet eden ikramiye tutarını kolaylıkla sorgulayabilecek olan talihli adayları 20.00-21.00 saatlerinde arasında büyük ikramiyenin isabet ettiği bilet numarasını öğrenebilecek. Çekilişin ise saat 15:00’te başlayıp 21:00’de tamamlanması bekleniyor.

    MİLLİ PİYANGO BİLET FİYATLARI NE KADAR?

    Yılbaşı özel çekilişi için çeyrek bilet satış fiyatı 20 TL, yarım bilet satış fiyatı 40 TL, tam bilet satış fiyatı ise 80 TL olarak belirlendi. Dolayısıyla büyük ikramiyenin çeyrek bilete isabet etmesi halinde talihli 20 milyon TL’nin yarım bilete isabet etmesi halinde 40 milyon TL’nin tam bilete isabet etmesi halinde ise 80 milyon TL’nin sahibi olacak.

    MİLLİ PİYANGO SONUÇ SORGULAMA SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow