hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    OGM personel alımı ne zaman, hangi gün? OGM yangın işçisi alımı şartları ve maaşları neler, kimler alınır? OGM personel alımı 2022 başvuruları!

    OGM personel alımı ne zaman, hangi gün OGM yangın işçisi alımı şartları ve maaşları neler, kimler alınır OGM personel alımı 2022 başvuruları
    expand

    Son dakika bilgisine göre; OGM personel alımı hangi gün yapılacak? sorusu gündem oldu. OGM personel alımı ne zaman, hangi tarihte? sorusu en çok araştırılan konular arasında yer alıyor. OGM 5 bin personel işçi alımı başvurusu yapacağını duyurdu. Peki ama 2022 OGM personel alımı başvuruları nasıl, nereden yapılır? Orman Genel Müdürlüğü'ne 5 bin personel alımı müjdesi Bakanlık tarafından verilmişti. Tarım ve Orman Bakanlığı 5 bin yangın işçisi alımı hakkında bilgilerin yer aldığı kılavuzu önümüzdeki günlerde yayınlacak. Peki ama OGM personel alımı nez aman olacak, kimler alınabilir, başvuru şartları neler, maaşları ne kadar?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OGM personel alımı ile ilgili gelişmeler sorgulanıyor. Orman yangını işçisi alınacağını duyurulmuştu. OGM personel alımı başvurusu ne zaman? sorusu sıkça aratılırken OGM yangın işçisi alımı şartları nelerdir, kimler başvuru yapabilir sorusuna da yanıt aranmakta. Peki OGM personel alımı ne zaman? İşte OGM yangın işçisi alım şartları!

    OGM personel alımı ne zaman?

    Orman Genel Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada ise "#YeşilVatan'ımızın kıymetli ormanlarını korumak ve geliştirmek için mücadele edecek 5.000 yeni işçi istihdam ediyoruz. " ifadeleri yer almıştı. OGM personel alımı başvuru tarihleri ve başvuru şartları henüz belli olmasa da önceki alımlardaki şartlar biliniyor. Başvuru kılavuzunun yayınlanmasının ardından başvurular hakkında detayların belli olması bekleniyor.

    1. Türk vatandaşı olmak,

    2. 18 yaşını tamamlamış olmak,

    3. Başvuru yapacak adayların, Affa uğramış olsa bile Devletin güvenliğine karşı suçlar, anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlar, millî savunmaya karşı suçlar, Devlet sırlarına karşı suçlar ve casusluk, zimmet, irtikâp, rüşvet, hırsızlık, dolandırıcılık, sahtecilik, güveni kötüye kullanma, hileli iflas, ihaleye fesat karıştırma, edimin ifasına fesat karıştırma, suçtan kaynaklanan malvarlığı değerlerini aklama veya kaçakçılık suçlarından mahkûm olmamak,

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    4. Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak,

    5. Askerlik ile ilişiği olmamak (yapmış olmak, tecilli veya muaf olmak),

    6. Adayların, başvurunun son günü itibarıyla talep edilen öğrenim durumu ve özel şartlara haiz olmak,

    7. Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak,

    8. İŞKUR Açık İş İlanında belirtilen yerleşim biriminde/birimlerinde ikamet ediyor olmak,

    9. Her aday, yalnızca bir meslek koluna başvuru yapabilecektir,

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow