hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    OGM personel alımı sonuçları isealim.ogm.gov.tr adresinde erişime açıldı

    OGM personel alımı sonuçları isealim.ogm.gov.tr adresinde erişime açıldı
    expand

    Orman Genel Müdürlüğü personel alımı sonuçları için başvuruda bulunan yüzlerce aday OGM’den gelecek açıklamayı beklemeye başladı. Bazı alanlarda başvuru süresinin tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanacağı tarih olarak 3 Ekim 2019 paylaşılmıştı. Peki, OGM sonuçları nasıl öğrenilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OGM başvuru sonuçları kurum bünyesinde görev almak üzere başvurularını tamamlayan adaylar tarafından merak konusu oldu. Orman Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde başvuru sonuçlarının yer alacağı sayfayı duyurmuştu. İşte OGM personel alımı sonuçları ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

    Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) alınacak personelden bin 146'sı mülakat ve uygulama sınavı yapılmadan, KPSS puan sıralaması esas alınarak, adayların mezuniyet durumlarına göre tercih ettiği pozisyon için en yüksek puan alan adaydan başlayarak yerleştirilecek.

    Bu kategoride alımı yapılacak sözleşmeli personel listesinde 10 orman endüstri mühendisi, 7 bilgisayar mühendisi, 9 makine mühendisi, 5 elektronik mühendisi, 12 inşaat mühendisi, 7 yazılım mühendisi, 65 avukat, 11 biyolog, 11 laborant, 1 tekniker, 708 büro personeli, 200 ön lisans mezunu destek personeli ve 100 ortaöğretim mezunu destek personeli bulunuyor. Söz konusu alımlarda başvuru süresi 23 Eylül'de tamamlandı.

    SONUÇLAR BELLİ OLDU  

    Orman Genel Müdürlüğü (OGM) sözleşmeli personel sonuçları hakkında kurum tarafından açıklama yapılmıştı. OGM'den yapılan açıklamada "Adaylar yerleştirme sonuçlarını 03.10.2019 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecektir." ifadeleri kullanıldı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    BAŞVURU SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Personel alımı sonuçları ile ilgili yapılan açıklama ise şöyle; ​Genel Müdürlüğümüz taşra birimlerinde 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4. Maddesinin (B) fıkrasına göre istihdam edilmek üzere 06.06.1978 tarihli ve 7/15754 sayılı Kararnameye ekli 28.06.2007 tarihli ve 26566 sayılı Resmi Gazetede yayımlanan Sözleşmeli Personel Çalıştırılmasına İlişkin Esaslarda Değişiklik Yapılmasına Dair Esaslar’da yer alan ek 2’inci maddenin (b) fıkrası gereğince “Yazılı ve/veya sözlü sınav yapılmaksızın, 12.09.2019-23.09.2019 tarihleri arasında başvuruları alınan sözleşmeli personel alımına ilişkin sonuçlar, 2018 yılı KPSSP3, KPSSP93, KPSSP94 puan sırası esas alınmak suretiyle adayların tercihleri ve puanları doğrultusunda elde edilmiş olup başvuruda bulunan adaylar, sonuçları http://isealim.ogm.gov.tr adresinden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecektir.

     

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow