hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    OGM personel alımı sonuçları ne zaman ve nerede açıklanacak?

    OGM personel alımı sonuçları ne zaman ve nerede açıklanacak
    expand

    Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde görevlendirmek üzere 5 bin personel alımı yapacağını duyurmuştu. Bazı alanlarda başvuru sürecinin geçtiğimiz günlerde tamamlanmasının ardından OGM personel alımı sonuçları için geri sayım başladı. Peki, OGM bünyesinde görev alacak kişiler sonuçları nereden ve ne zaman öğrenebilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    OGM personel alımı başvuruları büro personeli, destek personeli, avukat ve biyolog gibi alanlarda kısa süre önce sona ermiş ve başvuruda bulunan adaylar sonuçları beklemeye başlamıştı. Kurumda görev alacak adayların heyecanla beklediği sonuçların açıklanacağı tarih ise netleşti. İşte personel alımı başvuruları ile ilgili detaylar…

    Orman Genel Müdürlüğüne (OGM) alınacak personelden bin 146'sı mülakat ve uygulama sınavı yapılmadan, KPSS puan sıralaması esas alınarak, adayların mezuniyet durumlarına göre tercih ettiği pozisyon için en yüksek puan alan adaydan başlayarak yerleştirilecek.

    Bu kategoride alımı yapılacak sözleşmeli personel listesinde 10 orman endüstri mühendisi, 7 bilgisayar mühendisi, 9 makine mühendisi, 5 elektronik mühendisi, 12 inşaat mühendisi, 7 yazılım mühendisi, 65 avukat, 11 biyolog, 11 laborant, 1 tekniker, 708 büro personeli, 200 ön lisans mezunu destek personeli ve 100 ortaöğretim mezunu destek personeli bulunuyor. Söz konusu alımlarda başvuru süresi 23 Eylül'de tamamlandı.

    SONUÇLAR NE ZAMAN VE NEREDE?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Orman Genel Müdürlüğü (OGM) sözleşmeli personel sonuçları hakkında kurum tarafından açıklama yapılmıştı. OGM'den yapılan açıklamada "Adaylar yerleştirme sonuçlarını 03.10.2019 tarihine kadar http://isealim.ogm.gov.tr adresindeki sistemden e-devlet şifreleri ile öğrenebilecektir." ifadeleri kullanıldı.

    Adaylara ayrıca posta yoluyla tebligat yapılmayacaktır. Sözleşme imzalamaya hak kazanan adayların ilan tarihinden itibaren 15 gün içinde Genel Müdürlüğe başvurması gerekmektedir.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow