hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    On Numara sonuçları 27 Eylül 2021... Bugün On Numara çekiliş sonuçları Milli Piyango’da!

    On Numara sonuçları 27 Eylül 2021... Bugün On Numara çekiliş sonuçları Milli Piyango’da
    expand

    On Numara 27 Eylül 2021 sonuçları 465 bin liralık devreden ikramiye tutarına sahip olan şans oyununda kazandıran numaraları gösterecek. 22 adet numara içerisinden 10 tanesini doğru tahmin eden kişi ya da kişiler büyük ikramiyenin sahibi olacaklar. Peki, On Numara çekiliş sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Haftada iki kez çekilişi gerçekleştirilen On Numara’da bu haftanın ilk çekilişi bugün yapılacak. 27 Eylül 2021 tarihli çekiliş aynı zamanda haftanın ilk şans oyunu olacak. İşte çekiliş öncesinde talihli adaylarının bilmesi gereken tüm detaylar…

    27 EYLÜL ON NUMARA SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

    Heyecanla beklenen şans oyununda çekiliş saat 20:00’da başlayacak. Talihli adayları çekilişi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilecek. Yaklaşık 10 dakika sürecek olan çekilişin tamamlanmasının ardındansa bilet sorgulama işlemlerine geçilecek. Bilet sorgulama ise “millipiyangoonline.com” adresinde olacak.

    SONUÇ SAYFASI İÇİN TIKLAYINIZ…

    Bu oyunda şansını denemek isteyen kişiler en yakın bayi aracılığıyla On Numara oyununu oynayabilirler. İşaretlenen 10 numaradan 6 veya daha fazlası doğru bilinir, ya da kuponda hiçbir rakam doğru bilinemezse kupon ikramiye kazanır.

    İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında talihli adaylarına duyurulacak.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow