hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu 28 Nisan 2024 sonuçları | 5+1 Şans Topu sonuç sorgulama

    Şans Topu 28 Nisan 2024 sonuçları | 5+1 Şans Topu sonuç sorgulama
    expand
    KAYNAKCnnturk.com

    Şans Topu sonucu öncesi talihli adaylar 5+1 çekilişine dair tüm detayları araştırmaya başladı. Haftanın son Şans Topu çekilişi öncesi 568 bin liralık beklenen ikramiye tutarı bulunuyor. Peki, Şans Topu 28 Nisan 2024 sonuçları ve bilet sorgulama ne zaman, saat kaçta? İşte Şans Topu sonuç sorgulama ile ilgili bilinmesi gereken detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Milli Piyango Online’da Şans Topu heyecanı başladı. 568 bin liralık beklenen ikramiye tutarına sahip şans oyununda 28 Nisan'ın kazandıran numaraları canlı yayında tespit edilecek. Çekiliş heyecanı canlı yayında yaşanacak ve dileyen talihli adayı çekilişi canlı olarak takip edebilecek. Öte yandan çekiliş sonrasında bilet sorgulama işlemi ise “millipiyangoonline.com” internet adresi üzerinden kolaylıkla yapılabilecek. Peki, merakla beklenen çekiliş ne zaman gerçekleşecek?

    ŞANS TOPU 28 NİSAN 2024 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA SAAT KAÇTA?

    Bugün canlı yayında gerçekleşecek Şans Topu çekilişi saat 20.00’de başlayacak. Yaklaşık 6-7 dakika süren çekilişin tamamlanmasının ardından talihli rakamlar ortaya çıkmış olacak. Çekiliş sonrasında bilet sorgulama ise yine Milli Piyango Online’da yer alacak.

    ŞANS TOPU BİLET SORGULAMA İÇİN TIKLAYINIZ…

    KİMLER İKRAMİYE KAZANABİLECEK?

    Oynanan her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numara doğru tahmin eden kişiler ikramiye kazanır. 5+1 bilen ise Şans Topu büyük ikramiyesinin sahibi olur. Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür. 

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow