hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Şans Topu 14 Ocak 2024 sonuçları! 5+1 Şans Topu çekilişi sonucu ve bilet sorgulama

    Şans Topu 14 Ocak 2024 sonuçları 5+1 Şans Topu çekilişi sonucu ve bilet sorgulama
    expand

    Milli Piyango Online Şans Topu çekilişi 14 Ocak 2024 Pazar günü gerçekleşecek. 5+1 olarak da adlandırılan şans oyununda iki ayrı gruptan ilk olarak 5 ikinci olarak 1 sayı belirlenecek. Ardından şanslı numaralar 5+1 sayılarını oluşturacaklar. Peki, 14 Ocak 2024 Şans Topu sonuçları sonrası bilet sorgulama ne zaman millipiyangoonline.com adresinden yapılabilecek?

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Şans oyunları arasında çarşamba ve pazar günleri çekilişi yapılan 5+1 her hafta talihli adaylarının ilgi odağı olmaya devam ediyor. Çekilişte tespit edilen numaralar 2 ayrı grup içerisinden belirleniyor. İlk gruptan 5 ikinci gruptan ise 1 numara belirlenerek şanslı sayılar oluşturuluyor. 14 Ocak 2024 çekilişinde tam 227 bin 232 liralık devirli ikramiye yer alıyor. İşte bugünkü çekilişe dair bilgiler…

    ŞANS TOPU 14 OCAK 2024 SONUÇLARI VE BİLET SORGULAMA NE ZAMAN?

    Milli Piyango Online adresinde yer alan verilere göre bugün Şans Topu çekilişi saat 20.00’de başlayacak. Yaklaşık 6-7 dakika sürecek çekilişin tamamlanmasının hemen ardından da millipiyangoonline.com adresinden bilet sorgulama yapılabilecek. Dileyen şans oyunu tutkunu bayilere giderek biletini kontrol ettirebilecek.

    ŞANS TOPU SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ...

    ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

    Şans Topu oynamak için, www.millipiyangonline.com veya Milli Piyango uygulamasından profil oluşturup online kupon yapılabilir. Ayrıca Milli Piyango satış bayilerinden Şans Topu kuponunu oluşturarak, oyun oynanabilir.. Şans Topu oynamak için 34 sayıdan 6 şanslı numara seçerek kolonunu oluşturmak yeterli oyunda tek kolon ücreti ise 5 TL!

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow