hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    ŞANS TOPU SONUÇLARI | 1 milyon 230 bin TL devirli tutar! 24 Aralık 2023 Şans Topu çekilişi saat kaçta?

    ŞANS TOPU SONUÇLARI | 1 milyon 230 bin TL devirli tutar 24 Aralık 2023 Şans Topu çekilişi saat kaçta
    expand

    Milli Piyango Online adresinde bugün gerçekleşecek olan Şans Topu çekilişi heyecanı başladı. Talihli adaylarının 5+1 olarak da bildikleri şans oyununda gözler bugünün kazandıran sayılarında olacak. Peki, 24 Aralık 2023 Şans Topu sonuçları ne zaman, saat kaçta belli olacak? İşte millipiyangoonline.com adresinde yer alan 5+1 çekilişi öncesi tüm detaylar...

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Her çarşamba ve pazar günü çekilişi yapılan Şans Topu’nda iki kategoride çekilişler gerçekleşiyor. İlk kategoride 1’den 34’e kadar olan sayılar arasından 5 rakam belirleniyor. Ardından ikinci kategoriden 1’den 14’e kadar olan 1 sayı belirleniyor. İlk kategori 5 ikinci kategori ise +1 olarak şans oyunu tutkunları tarafından ifade ediliyor. Bu nedenle Şans Topu’na 5+1 oyunu diyen talihli adayları da oluyor. Haftanın iki günü gerçekleştirilen çekilişler Milli Piyango TV ekranlarından canlı yayında izlenebiliyor. Çekilişin sona ermesinin ardından çekilişe ait video hem Milli Piyango TV Youtube hesabında hem de millipiyangoonline.com adresinde bulunuyor.

    ŞANS TOPU SONUÇLARI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA BELLİ OLACAK?

    Çarşamba ve pazar günü talihli adaylarını ekran başına kilitleyen çekilişler saat 20.00’de başlıyor. Yaklaşık 5 ile 7 dakika arasında süren çekiliş işlemlerinin tamamlanmasının ardından günün kazandıran sayıları ortaya çıkıyor. Çekiliş sonrasında bilet sorgulama işlemleri ise millipiyangoonline.com adresinden yapılabiliyor. Şans oyunu meraklıları bu oyunu millipiyangoonline.com adresinden, Milli Piyango mobil uygulamasından ve bayilerden oynayabiliyorlar.

    ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUCU İÇİN TIKLAYINIZ...

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow