hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Seçim sonuçları iş dünyasında da yankı buldu

    Seçim sonuçları iş dünyasında da yankı buldu
    expand

    1 Kasım sonuçlarının ardından iş dünyasından açıklamalar geldi.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Fotoğraflarla 1 Kasım seçimi

    Sabancı Holding yönetim kurulu başkanı Güler Sabancı, 1 Kasım milletvekili seçimi sonuçlarına ilişkin yaptığı değerlendirmede, "Seçim sonuçları ülkemize hayırlı olsun. Seçmen, AK Parti'ye tek başına hükümet etme ve birlik ve beraberliği yeniden tesis etme görevi vermiştir." dedi.

    İstanbul Ticaret Odası Başkanı İbrahim Çağlar ise yaptığı açıklamada, "Milletimiz seçim sandığında tek parti yönetimi ve istikrar iradesini güçlü bir şekilde ortaya koyarak, Türkiye'nin geleceğine sahip çıkmıştır. şimdi işe koyulup milletimizin ihtiyaçlarına cevap verme zamanıdır" ifadelerini kullandı.

    Seçim sonucuna ilişkin, Türkiye İhracatçılar Meclisi Başkanı Mehmet Büyükekşi de
    halkın karşılıklı anlayış ve birlik duygusu içinde sandıklara gittiğini belirterek, "Artık seçim atmosferini bir an önce geride bırakarak Türkiye'nin geleceğini düşünmek zorundayız" değerlendirmesini yaptı.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    MÜSİAD Başkanı Nail Olpak ise yaptığı yazılı açıklamada, 1 Kasım seçimlerinin gayri resmi sonuçlarına göre, milletin tercihini net bir şekilde tek parti iktidarı yönünde kullandığını vurguladı.

    Dış Ekonomik İlişkiler Kurulu Başkanı Ömer Cihad Vardan da, 1 kasım seçimlerinde halkın siyasi istikrarın sağlanması yönünde tercihini kullandığını ve AK Parti'nin tekrar tek başına iktidar olmasının önünü açtığını belirtti.

     

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow