hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Sigaraya 5 lira zam mı geldi? Son dakika sigara zammı açıklaması

    Sigaraya 5 lira zam mı geldi Son dakika sigara zammı açıklaması
    expand

    Sigaraya 5 lira zam geldiği iddiası sosyal medyada bir anda günün en çok konuşulan konuları arsında yerini aldı. Geçtiğimiz akşam saatlerinde sosyal medyada tüm sigaralara 5 lira zam yapıldığı sigara fiyatlarının 25 liralara kadar ulaştığı bilgisi birden yayılmaya başladı. İddialar sonrası yetkili firmadan son dakika açıklaması geldi. Peki, sigara fiyatları zamlandı mı? İşte detaylar…

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    Geçtiğimiz akşam sosyal medyada ortaya atılan bir iddia bir anda sosyal platformlarda günün en çok konuşulanları arsında yerini aldı. Sigaralara 5 lira zam yapıldığı yönündeki iddia sosyal medyada hızla yayıldı. Ortaya çıkan belirsizlik durumu British American Tobacco (BAT) Türkiye'den yapılan son dakika açıklamasıyla ortadan kalktı. Peki, sigaralara 5 lira zam yapıldı mı? İşte, BAT tarafından yapılan açıklama:

    Bugün bazı sosyal medya hesaplarından British American Tobacco Türkiye ürünlerine zam yapılacağı şeklinde verilen haberler ve sözde zamlı fiyat listeleri gerçeği yansıtmamaktadır. Kurumumuzun ürünlerine yönelik aldığı bir zam kararı yoktur. Gerçek olmayan ve kurgulanmış görseller ile servis edilen, ne amaçla yapıldığını anlayamadığımız bu tür haberlere itibar edilmemesini önemle rica ederiz.

    Böylelikle “Sigaraya 5 lira zam geldi?” şeklindeki haberin de asılsız olduğu öğrenilmiş oldu.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow