hourSON DAKİKA
left-arrowright-arrow
weather
İstanbul
down-arrowup-arrow

    Hepsiburada.com'da görev değişikliği

    Hepsiburada.comda görev değişikliği
    expand

    Türkiye’nin öncü e-ticaret platformu Hepsiburada.com, yönetim kurulunda önemli bir görev değişiliği yapıldı. Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi Ahmet Bozer, strateji, finans ve yönetim konusunda hepsiburada ailesine güç katacak.

    Haberin Devamıadv-arrow
    Haberin Devamıadv-arrow

    33 yıllık profesyonel hayatı boyunca dünyanın birçok farklı ülkesinde önemli marka ve kuruluşların yöneticilik kademelerinde görev alan Ahmet Bozer, hepsiburada’nın Yönetim Kurulu Bağımsız Üyesi olarak Ağustos 2016 itibariyle bilgi ve tecrübesini paylaşıyor. Ahmet Bozer, yeni görevinde kurumsal ve finansal konularda şirkete uzun vadede katkı sağlayacak stratejiler geliştirecek.

    Ahmet Bozer kimdir?

    Kariyerine 1983 yılında DeVry Teknoloji Enstitüsünde Yardımcı Doçent olarak başlayan Ahmet Bozer, 1985 yılında Atlanta'daki denetim firması Coopers & Lybrand'a katılarak denetim, danışmanlık ve yönetim alanlarında önemli görevlerde yer aldı. 1990 yılında Atlanta’da The Coca-Cola Company’de Mali Kontrol Müdürü olarak görev yapan Bozer, 1992'de Türkiye’ye dönerek The Coca Cola Company’de Finans Müdürlüğü görevine atandı. 1994 yılında Coca-Cola Türkiye Şişeleme Grubu’nda Mali İşler Direktörlüğü görevini üstlenen Bozer, 1998 yılında Şişeleme Grubu’nun Genel Müdürlüğü’ne getirildi.2000 yılında Avrasya Bölümü Başkanı olarak The Coca-Cola Company'ye tekrar katıldı. 2000'den 2012'ye kadar Afrika, Hindistan, Rusya, Ortadoğu ve Avrasya da dahil olmak üzere Avrasya ve Afrika Grubu Başkanlığı görevini yürütmüştür. Bozer aynı zamanda The Coca-Cola Türkiye Hayata Artı Vakfı’nın kurucu üyeliğinin yanında Brezilya-ABD, ABD-Pakistan ve ABD-Türkiye iş konseyleri de dahil olmak üzere çeşitli ticaret konseylerinin de başında bulunmuştur.
    Evli ve iki çocuk babası olan Bozer, Ortadoğu Teknik Üniversitesi İşletme Bölümü mezunudur. ABD’nin Georgia State Üniversitesi'nden İşletme Bilgi Sistemleri alanında Yüksek Lisans yapmıştır.

    Sıradaki Haberadv-arrow
    Sıradaki Haberadv-arrow